به گزارش کردپرس، رسول جلیلی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از برنامههای اولویتی این سازمان توسعه سیستمهای آبیاری تحت فشار در سطح استان در راستای احیای دریاچه ارومیه و همچنین افزایش بهرهوری و افزایش زمینهای آبی است.
وی افزود: در سطح استان با بهره برداری از اجرای 61 هزار هکتار آبیاری تحت فشار از محل اعتبارات کنترل و مهار آبهای مرزی، میزان سیستمهای این نوع از آبیاری به 122 هزار هکتار افزایش پیدا کرده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: امسال نیز طرح آبیاری تحت فشار در سطح 16 هزار هکتار از اراضی کشاورزی اجرا میشود و بیشترین نوع سیستم آبیاری تحت فشار در حوزه زیر سطحی و قطرهای خواهد بود که بهرهوری بیشتری را در این حوزه میتواند داشته باشد.
364 هکتار در قالب 138 طرح آبیاری تحت فشار در مهاباد انجام گرفت
رییس جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد نیز در گفت و گو با خبرنگار کردپرس اظهار داشت: روز گذشته به مناسبت هفته جهاد کشاورزی 138 طرح آبیاری تحت فشار در روستاهای این شهرستان افتتاح و به بهره برداری رسید.
جعفر ایمانیان افزود: مجموع این طرح های آبیاری تحت فشار در مهاباد با مساحتی بالغ بر 364 هکتار با اعتبار 4 میلیارد و 694 میلیون تومان افتتاح و به بهره برداری رسید.
وی تصریح کرد: با افتتاح این طرح ها سالانه بیش از یک میلیون مترمکعب آب در بخش کشاورزی این شهرستان صرفه جویی می شود.
رییس جهاد کشاورزی مهاباد با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون آبیاری تحت فشار ۷۵۰ هکتار در شهرستان مهاباد اجرا شده، ادامه داد: در بخش شارویران مهاباد نیز در حال حاضر سه هزار هکتار با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان در دست اجراست.
7 هزار و ۷۰۰ هکتار در مهاباد به آبیاری تحت فشار تجهیز شده است
ایمانیان افزود: کل اراضی کشاورزی شهرستان مهاباد 25 هزار هکتار است که از این میزان و از ابتدای اجرای این طرح در شهرستان مهاباد تا کنون 7 هزار و ۷۰۰ هکتار در سطح این شهرستان به آبیاری تحت فشار تجهیز شده است.
رییس جهاد کشاورزی مهاباد تاکید کرد: دولت حدود ۸۵ درصد هزینههای تجهیز اراضی کشاورزی به آبیاری تحت فشار را تقبل خواهد کرد از این رو از کشاورزان عزیز درخواست می کنیم در صورتی که تاکنون نسبت به تجهیز اراضی خود به آبیاری تحت فشار اقدام نکردهاند با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد نسبت به درخواست و اجرای این طرح اقدام کنند.
نظر شما