به گزارش کردپرس؛ فریبرز کرمی گفت: مرز پرویزخان از اواخر سال ۷۶ به صورت رسمی راه اندازی شده که در ابتدای احداث وسعت این پایانه مرزی که به شکل بازارچه فعالیت داشت سه هکتار بود که اکنون وسعت آن به ۳۷۵ هکتار رسیده است.
وی افزود: مرز رسمی پرویزخان در مسیر راه ابریشم، نزدیکترین راه ارتباطی از طریق عراق و سوریه به طول ۹۰۰ کیلومتر به کشورهای اروپایی است و اکنون نیز با توجه به وضعیت نامناسب زیرساخت ها در عراق، بهترین زمان سرمایه گذاری ایران در این کشور و اقلیم کردستان است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از پیشرفت کند طرح جامع گمرک پرویزخان به دلیل کمبود اعتبار خبر داد و گفت: طرح جامع گمرک پرویزخان با بودجه ۸۰ میلیارد تومانی آغاز و تاکنون ۴۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده که به علت کمبود اعتبار اکنون فعالیت زیادی انجام نمی شود.
وی تصریح کرد: طرح جامع گمرک پرویزخان از خرداد ۹۷ آغاز شده و تا به حال حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و فاز نخست آن شامل محوطه ۱۴ هکتاری به زودی تحویل داده می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه بیان کرد: اجرای بتن غلتکی محوطه ۱۴ هکتاری، بتن غلتکی یکی از لاین های ورودی اصلی و بخشی که نزدیک به نقطه صفر مرزی است، انجام شده است.
کرمی گفت: متولی طرح جامع گمرک پرویزخان، گمرک جمهوری اسلامی ایران است و تاریخ بهره برداری از این طرح هنوز مشخص نیست.
وی در پایان افزود: طرح جامع پرویزخان که بزرگترین طرح گمرک ایران از نظر ریالی محسوب می شود شامل ساختمان گمرک، محوطه سازی، سردخانه، انبار، پارکینگ، محل استقرار تجار و محل ترانزیت سوخت و همچنین امکانات رفاهی و محل استقرار تجار و فعالان در مرز است که قرار بوده در دو مرحله اجرا شود اما اکنون به کندی پیش می رود.
نظر شما