به گزارش کردپرس، به نقل از ایرنا؛ دکتر بهاءالدین حسینی افزود: ۱۷ مرکز شهری و روستایی برای اجرای طرح واکسیناسیون کرونا در این شهرستان راه اندازی شده است. این مراکز شامل ۲ مرکز تجمیعی واقع در بیمارستان موقت و دانشگاه آزاد، چهار مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، یک پایگاه ثابت واقع در بیمارستان و ۱۰ مرکز روستایی است.
او ادامه داد: برای افرادی از گروههای هدف که به دلیل ناتوانی امکان مراجعه به مراکز را نداشته باشند از طریق اکیپ سیار و مراجعه حضوری کادر درمانی به منزل یا محل مورد نظر اقدام به تزریق واکسن خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد ادامه داد: از مجموع کل دریافت کنندگان واکسن کرونا در این شهرستان، ۶ هزار و ۶۶۳ نفر در رده سنی بالای ۷۰ سال هستند که با مراجعه به مراکز مشخص شده نسبت به دریافت این واکسن اقدام کردند.
حسینی اظهار داشت: تاکنون هزار و ۹۱ نفر از کادر درمان و دانشجویان و ۶۲۰ نفر از کاد ر بهداشت نیز واکسن کرونا دریافت کردهاند، همچنین ۸۴ نفر از بنیاد شهید، ۴۶۶ نفر از بیماران خاص، ۹۵ نفر از پاکبانان ، ۵۷ نفر از امدادگران هلال احمر، ۱۳ نفر از پرسنل غسال خانه، ۱۱ نفر از پایگاه انتقال خون ، چهار نفر از پرسنل بهداری زندان، ۲ نفر از کادر پزشکی قانونی و ٨ نفر نیز معرفی شده از سوی فرمانداری واکسن کرونا دریافت کردهاند.
او با اشاره به اینکه روند دریافت سهمیه واکسن شهرستان در مقطع فعلی کند شده است، گفت: هم اکنون اولویت تزریق واکسن به افرادی است که دوز اول واکسن را دریافت کرده و منتظر دریافت دوز دوم خود هستند، انجام میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد بیان کرد: واکسنهای اختصاص یافته به شهرستان، قبل و پس از عملیات تزریق در سامانههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حضور نمایندگان بخشهای نظارتی، بهداشتی و درمانی ثبت و ضبط شده و همه دریافتکنندگان آن قابل رصد و پایش هستند.
به گزارش کردپرس، تا کنون بر اثر کرونا ٤٠٠ نفر در مهاباد فوت کرده اند.
نظر شما