پلمب 2933 واحد متخلف بهداشتی در دوران کرونا/سالانه ۱۷۷ تن مواد غذایی معدوم می‌شود

سرویس کردستان - معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از زمان شیوع کرونا تا کنون ۲ هزار و ۹۳۳ واحد متخلف بهداشتی پلمب شده است.

به گزارش کُرد پرس، ابراهیم قادری در جمع خبرنگاران به تشریح عملکرد این حوزه در ۲ سال گذشته پرداخت و اظهار کرد: از زمان شیوع کرونا تا کنون در استان ۲۹۳ هزار و ۶۸۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، کارگاه‌ها و کارخانه‌ها در سطح استان بازرسی بهداشتی شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد یک هزار و ۷۶۴ مورد به مراجع قضایی معرفی و ۲ هزار و ۹۳۳ مورد پلمب شده است، افزود: در برخورد با عرضه مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته با کسی تعارف نداریم، چراکه با سلامتی مردم در ارتباط است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تعداد بازدیدهای مشترک انجام شده با سایر دستگاه‌ها را ۱۴۳ هزار و ۱۷ مورد برشمرد و ادامه داد: در مدت زمان یاد شده، ۱۹۱ هزار و ۴۸۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفته است.

قادری به نمونه برداری از مواد غذایی در سطح عرضه اشاره کرد و آن را چهار هزار و ۲۳۸ مورد اعلام کرد و ادامه داد: حدود ۷۷۵ هزار و ۵۹ مورد سنجش با استفاده از تجهیزات پرتابل در بازرسی های انجام گرفته است

وی با بیان اینکه ۳۶۸ مورد برخورد با متخلفین بهداشتی و معرفی آنها به مقامات قضایی صورت گرفته است، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با سلامت مردم تعارف ندارد و با متخلفان برخورد میکند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از نمونه برداری ۲ هزار و ۳۴۶ مورد از نان خبر داد و گفت: پیگیری و علت یابی مشکلات موجود طعم و بو در آب آشامیدنی شهرهای سنندج، سقز، بانه و انجام آزمایش، بررسی وجود جلبک و عوارض آن در آب شرب برای اولین بار در کشور که منجر به صدور گاید لاین و راهنمای مدیریت جلبک‌های سبز و آبی در آب آشامیدنی در آبان ماه ۹۸ شده از دیگر دستاوردهای این حوزه است.

قادری پیگیری مشکل دفع فاضلاب سنندج و نواحی الحاقی، مشارکت جدی در فرایند به تعویق انداختن آبگیری سد ژاوه و اجرای برنامه ایمنی آب شهرهای سنندج و بانه و ایمنی آب روستایی مجتمع سرخه دزج و مارنج با همکاری ارگان‌های ذیربط را از دیگر اقدامات نام برد.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه رسیدگی به شکایات مردمی ۱۹۰ و تغییر فرایند شکایات مردمی از درخواست کاغذی به ثبت در سامانه تلفنی مذکور، اظهار کرد: از سال گذشته تا پایان فروردین ماه امسال ۲ هزار و ۲۷۸ مورد شکایات بهداشتی توسط مردم استان به این سامانه گزارش و توسط بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای پیگیری شده است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: سه مرکز تخصصی طب کار در بخش‌های خصوصی و دولتی، مجوز طب کار برای ۱۰ پزشک عمومی، صدور مجوز برای چهار شرکت ارایه خدمات بهداشت حرفه ای در سطح یک و ۲، صدور مجوز ۳۷ دفتر پیشخوان دولت جهت صدور کارت تندرستی، پنج دفتر خدمات سلامت جهت ممیزی بهداشت محیط و صدور مجوز برای هشت مورد شرکت‌های کنترل و نظارت سموم و مواد شیمیایی در مدت زمان یاد شده از دیگر اقدامات حوزه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بوده است.

کد خبر 11772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha