پایگاه تحلیلی خبری پاوه پرس ، انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ایران از هفت صبح (۲۸ خرداد) تا ۲ بامداد ۲۹ خرداد همزمان با اقصی نقاط کشور در شهرستان پاوه برگزار گردید ، مطابق اعلام ستاد انتخابات شهرستان پاوه در این دوره ۴۶۶۲۳ نفر واجد شرایط رای دادن هستند
در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری، پس از انصراف سه نامزد تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان، محسن رضایی میرقائد، ابراهیم رئیسی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی و عبدالناصر همتی به رقابت پرداختند و نتایج حاصله به شرح جدول ذیل تقدیم حضور می گردد.
از مجموع ۱۲ هزار و ۷۲۶ برگ صحیح انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان پاوه سید ابراهیم رییسی ۷ هزار و ۴۱۰ رای، محسن رضایی میرقائد ۲ هزار و ۵۹۴ رای، عبدالناصر همتی ۲ هزار و ۲۶۸ رای و سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی ۴۵۴ رای را به خود اختصاص دادند.
این در حالی از کل برگهای (صحیح وباطله ماخوذه) ۲۰۱۰۱ رای داخل صندوق ریخته شده که از این میان ۷۳۷۵ برگهای رای باطله بودند. به عبارتی بعد از سیدابراهیم رئیسی آرای باطله در ردیف دوم قرار گرفتند.
آنچه در این میان حائز اهمیت بوده این است که در سطح شهرستان پاوه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون گزینه های اصلاح طلب به دلیل همخوانی شعارهای تبلیغاتی آنان با اقلیت های قومی و مذهبی برنده انتخابات در شهرستان پاوه بودند، در این دوره کاندیداهای اصولگرا نیز به اقلیت ها قومی و مذهبی به مشکلات فراخور این مناطق عنایت خاصه داشته و همین نیز سبب گردید تا با حمایت رهبران دینی و نمایندگان مردم و به تبع آحاد مردم برای اولین بار ضمن رکورد شکنی سیدابراهیم رئیسی در صدر نامزدهای ریاست جمهوری قرار گیرد، این در حالی است کاندیدای دیگر اصولگرا نیز در جای دوم قرار گیرند.
گفتنی است سیدابراهیم رئیسی در کسوت قاضی القضات ایران در دوران تصدی مسئولیت به اذعان خاص و عام توانست به وعده های خویش جامه ی عمل پوشانند و با انجام اصلاحاتی در این قوه وبرخورد با مفاسد اقتصادی توانست در قلوب مردم جای گیرند،
صد البته این توفیق در سطح شهرستان پاوه چندان ساده بنظر نمی رسد، رکورد شکنی امری قابل توجه وبه نوبه ی خود مهم تلقی می گردد ، امری که جناب رئیسی قطعاً بدان واقفند و این امیدواری را به وجود آوردند که شهروند درجه یک و دو معنی ومفهومی ندارد و با لحاظ تفکرات حاکمیتی به تعدیل مشکلات مردم این مناطق بینجامد، امری که در دولت های اصلاح طلب آنگونه که مد انتظار بود محقق نگردید.
در این میان نقش امام جمعه پاوه و نیز آرش زره تن لهونی نماینده مردم پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر که تفکرات اصلاح طلبانه داشته و با درک صحیح از مشکلات و مقتضیات زمانی به حمایت از جناب رئیسی پرداختند را نباید از یاد برد.
واقعیت آن است مصالح عامه ی مردم بر هر امری ارجحیت داشته و رویکرد نماینده مردم اورامانات اگرچه ممکن است با انتقاداتی همراه باشد ، لکن حاکی از تدبیر ودرایتی است که می تواند حافظ اهداف این مردم تلقی شود. ، بدیهی است برای هر اهل نظری مبرهن است در جمع بالغ بر ۲۳۰ نفر نماینده اصولگرا و به تبع آن دولت اصولگرا، تفکرات اصلاح طلبانه به حاشیه رفته وتنها اصرار به این امر به حاشیه رفتن مردم این دیارمی انجامد وقطعاً دچار آسیب می شوند.
حاج ماموستا ملاقادر قادری اگرچه از ابتدای انقلاب تاکنون حول یک خط سیر حرکت نموده وثابت قدم به راه خود ادامه دادند، حمایت لهونی از جناب رئیسی و اتفاق نظر شخصیت های طراز اول شهرستان ومنطقه قطع به یقیین می تواند حلال مشکلات فراروی اورامانات شود ، امری که همگان بدان خوشبین وامیدوار هستیم.
* فعال فرهنگی- اجتماعی
نظر شما