به گزارش کردپرس؛ امید قادری با اشاره به اینکه تاکنون این طرح در شهرهای چهار استان کشور به صورت پایلوت اجرا شده در ادامه افزود: اجرای طرح پزشک خانواده یکی از موفقترین مدلهای تحول نظام سلامت در دنیا است و در قالب این طرح افراد ابتدا برای تشخیص بهتر بیماری به پزشک خانواده مراجعه می کنند و با مشورت و تشخیص او به پزشک متخصص ارجاع داده می شوند.
وی گفت: طرح پزشک خانواده که از سال ۸۳ در کشور کلید خورده و مزایای بسیار زیادی از نظر کاهش هزینههای پزشکی برای خانوادهها و نظام بهداشت و درمان و همچنین ارتقا سطح بهداشت و درمان افراد و کاهش مراجعه به مراکز درمانی دارد. همچنین انتخاب یک پزشک در محل سکونت هزینه رفت و آمد افراد را کاهش می دهد.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه ادامه داد: اکنون ۱۸۰ پزشک عمومی حاذق در استان کرمانشاه مشغول به خدمت هستند و می توانند تشخیص دهند که بیماران به چه نوع پزشک متخصصی برای درمان ارجاع دهند و با اینکار از سرگردانی بیماران و هزینه های اضافی جلوگیری میکنند.
قادری گفت: بیش از ۳۰۰ هزار نفر زیرپوشش بیمه سلامت همگانی استان کرمانشاه است که این طرح شامل حال آنها می شود و امیداوریم با توجه به سابقه موفق این طرح در کشورهای توسعه یافته و بومی شده آن در قالب طرح روستایی در بیمه سلامت همگانی استان کرمانشاه نیز با موفقیت اجرا شود.
وی با اشاره به اینکه طرح پزشک خانواده شهری در ۹ شهرستان استان اجرا می شود، افزود: پنج شهرستان قصرشیرین، گیلانغرب، روانسر، ثلاث باباجانی و دالاهو به خاطر اینکه شهرهای آنها زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت است و بیشتر خدمات بیمه روستایی دریافت می کنند اجرا نمی شود.
قادری همچنین گفت: اگر شهروندان و بیمه شدگان در خصوص اجرای طرح پزشک خانواده سوال و پرسش دارند می توانند با سامانه ۱۶۶۶ تماس بگیرند و سوال خود را مطرح کنند.
نظر شما