به گزارش کرد پرس به نقل از رسانه های عراقی، این مجله انگلیسی در گزارشی، با ذکر دلایل خوش بینی نسبی اش می نویسد: بازسازی این کشور نفت خیز اصلی، مشروط به انجام اقداماتی ممکن است که درباره اجرای سرعت و میزان انجام آنها نمی توان با قاطعیت نظر داد.
اکونومیست خاطرنشان می کند حاکمیت عراق، بیش از هر زمانی دچار فساد است. اما افراد خوش بین بر این باورند که بسیاری از اموال به غارت رفته در حال حاضر به جای خارج از کشور، در داخل عراق سرمایه گذاری می شود.
این گزارش می افزاید: جرثقیل ها بار دیگر شروع به فعالیت کرده اند و به درختان و فضای سبز رسیدگی می شود. بازسازی بخش قدیمی موصل که در جریان اشغال شهر توسط داعش، ویران شده بود در حال انجام است و بیش از 80 درصد شهروندان عراقی که به دلیل جنگ آواره شده بودند به زادگاههایشان بازگشته اند.
این مجله بر این باور است که همگان به بازگشت آرامش نسبی اعتراف می کنند که این امر زمینه ساز فعالیت شرکت ها و بازگشت کودکان به مدارس، بدون نگرانی از خودروهای انفجاری است.
گزارش اکونومیست در پایان خاطرنشان کرده است: اولین اقدام برای برقراری ثبات و از سرگیری بازسازی عراق، خلع سلاح گروههای شبه نظامی است و شرط دوم، کاهش مشاغل دولتی و کوچک کردن دولت است. زیرا حقوق کارمندان بخش دولتی، گاهی اکثر درآمدهای نفتی حاکمیت را به خود اختصاص می دهد. سومین شرط نیز، حذف یارانه انرژی است که 10 درصد از تولید ناخالص دولتی را به خود اختصاص می دهد.
نظر شما