به گزارش کردپرس، محمدمهدی شهریاری در بیست و یکمین جشنواره استانی خیرین مدرسه ساز استان که امروز در سالن امام علی ارومیه برگزار شد، گفت: سال گذشته بر اساس تصمیم گیری در شورای برنامه ریزی و با توجه به عقب ماندگی استان در شاخص های آموزشی، بالا بودن نرخ بیسوادی و برای ارتقا شاخص ها اولویت تخصیص بودجه استان به آموزش و پرورش داده شد .
وی افزود: این رقم در سال گذشته 155 میلیارد تومان بود و امسال نیز در نظر داریم همین میزان و اولویت در نظر گرفته شود تا شاهد افزایش سرانه فضای آموزشی و تغییر شاخص های آموزشی در استان باشیم.
شهریاری گفت: در آذربایجان غربی 24 هزار کلاس درس وجود دارد که از این تعداد 50 درصد یعنی بالغ بر 12 هزار کلاس درس در استان نیاز به تخریب ، مرمت و بازسازی دارد که نیاز است در این خصوص با همت و مشارکت همه قدمی برداشته شود تا جایگاه استان ارتقا و به متوسط کشور برسانیم.
مقام عالی استان تصریح کرد: اگر وزارت آموزش و پرورش توجه و عنایت ویژه ای به استان داشته باشد و به میزان اعتباری که استان برای نوسازی و مسائل زیربنایی آموزش و پرورش اختصاص می دهد تخصیص بودجه دهد و با مجموع کمکهای خیرین مدرسه ساز می توان امیدوار بود روند تغییر شاخص های آموزشی و سرانه فضای آموزشی شتاب بیشتری بگیرد و تا دو سال آینده به متوسط کشوری برسیم.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری نیز در این مراسم گفت: از ۵۶۰ هزار کلاس درسی کشور حدود ۱۳۰ هزار کلاس توسط خیران ساخته شده است. این آمار نشان می دهد که حدود ۲۳ درصد کلاس های درس توسط خیران ساخته شده و این کار بسیار ارزشمند جلوه ای از مشارکت های مردم در امور خیریه است.
محمد امید افزود: سه استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی جزء استان هایی است که وضعیت آنها نسبت به سایر استان های کشور در بخش آموزش و پرورش و بحث زیرساختی کمی ضعیف است.
وی تاکید کرد: آذربایجان غربی به عنوان یک استان فرهنگی مطرح بوده و ظرفیت بالایی برای توسعه این بخش دارد و باید مسئولان در این خصوص متحدانه عمل کنند تا شاهد توسعه این بخش در استان باشیم.
به گزارش کردپرس، استان آذربایجان غربی با کسب رتبه 28 کشوری در بین 31 استان، جز چهار استان آخر از لحاظ شاخص آموزشی است.
سرانه فضای آموزشی آذربایجان غربی 4 مترمربع است، همچنین 330 کلاس کانکسی، 276 کلاس خشت و گلی و 118 کلاس استیجاری در این استان وجود دارد.
نظر شما