کمبود فضای فرهنگی در مهاباد/ رایزنی های احداث مجتمع فرهنگی هنری ادامه دارد

سرویس آذربایجان غربی- رییس جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد گفت: رایزنی هایی برای احداث مجتمع فرهنگی و هنری در مهاباد در حال انجام است و در تلاشیم تا این کمبود فضای فرهنگی را جبران کنیم.

مراسم اختتامیه دومین جشنواره داستانک کردی در مهاباد همزمان با اولین روز کاری رییس جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان همراه شد. با بازنشسته شدن "قادر مرادی" از چند روز گذشته، "سیامند جوانبخت" رییس سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرانشهر از روز شنبه ۲ تیر ماه به عنوان رییس جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد معرفی شد.

رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد در حاشیه این جشنواره و در گفتگو با خبرنگار کردپرس اظهار کرد: در اولین روز کاری خود در این رویداد فرهنگی شرکت کرده‌ام و امیدوارم که با تلاش های پیشرو بتوانیم این جشنواره را در سطح بین‌المللی برگزار کنیم.

جوانبخت با اشاره به کمبود فضای فیزیکی فرهنگی در مهاباد گفت: یک واقعیت ملموس است که ظرفیت فیزیکی کنونی با توجه به این حجم از فعالیت‌های فرهنگی در مهاباد دیگر جوابگوی انجام فعالیت‌های فرهنگی هنری در این شهرستان نیست.

وی تاکید کرد: با توجه به وجود افراد توانمند و فعال در عرصه های فرهنگی و هنری در مهاباد، این شهر ظرفیت و توانایی برگزاری فستیوال ها و جشنواره های بین المللی را دارد، لذا با رایزنی های انجام گرفته در نظر داریم مجتمع فرهنگی هنری درخور این شهرستان را راه اندازی کنیم و امیدواریم در سریع ترین زمان ممکن اقدامات اساسی برای تامین اعتبار و ساخت این مجتمع را به سرانجام برسانیم.

آثار ارسالی به جشنواره داستانک کردی دارای ابداعات و نوآوری هایی تازه بود

در این مراسم نماینده هیات داوران جشنواره داستانک کردی نیز به خبرنگار کردپرس گفت: از ۸۸ نویسنده ۱۵۱ اثر به دسته هیات داوران رسیده و با توجه به اینکه شرایط داستان کوتاه متفاوت است سعی کردیم که این آثار را با متد های روز داستان کوتاه بررسی و قضاوت کنیم.

امجد غلامی افزود: در خصوص داستان کوتاه تئوری مشخصی جهت تعیین معیارهای آن در دست نیست زیرا این جریان، جریانی متاخر و به نیمه دوم قرن بیستم مربوط می شود. در آن مقطع زمانی و با توجه به یک شرایط خاص وضعیت اقتصادی، بحران های زیست محیطی، جنگ ها و مسائل فلسفی فرمی جدید شکل گرفت که اساس و بنیان آن به فردگرایی انجامید.

وی ادامه داد: بر اساس همین مبحث تفرد معیاری توسط تئورسین های قرن مطرح شد که در آن هر فرد می‌تواند بسته به خلاقیت خود یک فرم را شکل دهد. در کل با مطالعاتی که در این حوزه وجود دارد سعی کرده‌ایم تا شاخص‌های خاصی را به ویژه در حوزه ساختار روایتی، حوزه کانونی سازی روایت، زبان روایت، نوع ساخت یابی اثر، را به عنوان معیارهای داوری مدنظر قرار دهیم.

غلامی تاکید کرد: طبیعتا بخش عمده‌ای از آثاری که به دست ما رسیده است در این قالب قرار نمی گرفتند اما خوشبختانه در میان این آثار ابداعات و نوآوری هایی تازه در میان آثار ارسال شده دیده می شد که باعث خوش بینی بود و امیدواریم که این حرکت تداوم داشته باشد تا به نتایج مطلوبی در این عرصه از فرهنگ و ادب کردی نائل شویم.

کد خبر 122650

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha