به گزارش خبرنگار کردپرس، خسرو تمری با تأکید بر اینکه جشنواره تئاتر ملی مرصاد امروز به یکی از جشنوارههای معتبر در حوزه نمایش کشور تبدیل شده است افزود: این جشنواره جایگاه خود را در بین جشنوارههای کشوری پیدا کرده است و تاکنون ۹ دوره به صورت منطقهای اجرا شده و سال گذشته به اهتمام اداره کل فرهنگ و ارشاد استان، به صورت ملی تأیید، تصویب و اجرا شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلام آباد غرب اظهار داشت: سال گذشته دبیرخانه دائمی جشنواره تئاتر ملی مرصاد در اسلام آباد افتتاح شد و هم اکنون در حال پیگیری کارهای مربوط به جشنواره در این دبیرخانه هستیم.
تمری تصریح کرد: دبیرخانههایی که تازه شروع به کار کرده اند، اگر به عنوان یک سیاست اصلی تداوم پیدا کنند، هر کدام از این دبیرخانهها به شهرهای استان جایگاه ویژه ای خواهند بخشید.
به گفته این مسئول، دبیرخانه جشنواره ملی تئاتر مرصاد، جشنواره شعر عاشورایی، دبیرخانه شعر هورامان، دبیرخانه شعر گیلانغرب در دفاع مقدس از جمله دبیرخانههایی هستند که میتوانند سنگ بنایی برای پویایی و ارتقاء حوزههای فرهنگی باشند.
وی گفت:جشنواره ملی تئاتر مرصاد سال گذشته یک تجربه موفق را پشت سر گذاشت و یکی از موفقترین جشنوارههای کشوری بود که بازتاب رسانهای آن با حمایت مجموعه کثیری از رسانههای استان و کشور بازخورد بسیار بالایی داشت.
وی عنوان کرد: جشنواره تئاتر ملی مرصاد یک پشتوانه ۱۰ دوره ای دارد که اکنون فراخوان یازدهمین دوره آن اعلام شده و تاکنون آثار زیادی به دبیرخانه جشنواره رسیده است.
تمری تاکید کرد: اگر در سالهای آتی سیاستهای کلانی برای جشنواره مرصاد اتفاق بیفتد، به عنوان یک جشنواره بین المللی یا حداقل منطقهای در سطح کشور ایران و عراق می تواند برگزار شود.
وی گفت: چون این جشنواره جایگاه ممتازی در هشت سال دفاع مقدس دارد، یقینأ میتواند خود را بهتر از جشنوارههای دیگر نمایان کند، نام مرصاد خود یک ابهت، ارزش و یک حماسه به همراه دارد و این جشنواره مرصاد از این طریق میتواند خود را بهتر معرفی کند.
نظر شما