پرداخت 192 میلیارد تومان از تعهدات تامین اجتماعی کردستان در سال جاری / هزینه کرد 135 میلیارد تومان در حوزه درمان مستقیم در سال 97

سرویس کردستان- مدیر کل تامین اجتماعی استان کردستان گفت: یک هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال از تعهدات تامین اجتماعی کردستان در سه ماهه اول امسال پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، سید صلاح قریشی در نشست خبری با اصحاب رسانه کردستان با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی وظیفه ارائه خدمت به بیش از633 هزارو971 نفر از کل جمعیت استان را دارد، اظهار داشت: این تعداد 39 درصد کل جمعیت استان و 55.9 درصد از جمعیت شهری تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی را تشکیل می دهند.

وی خاطر نشان کرد : بیش از 18 خدمت در سازمان تامین اجتماعی در عناوین بازنشستگی،از کارافتادگی و بازماندگان، بیکاری و سایر خدمات ارائه خدمت می کنند.

قریشی با یادآوری اینکه سال گذشته ۶ هزار و ۳۰ میلیارد ریال از تعهدات کوتاه مدت، بلند مدت و وسایل کمک پزشکی تامین اجتماعی کردستان و یک هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال هم در سه ماهه اول امسال در این زمینه پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته آمار جمعیت زیرپوشش این سازمان در کردستان ۱.۷ درصد افزایش یافته است که ۱۰۶ هزار و ۶۵۸ نفر معادل ۵۱.۴ درصد از این تعداد بیمه اجباری و ۲۰۷ هزار و ۴۲۰ نفر بیمه شده واقعی و اصلی هستند..

مدیرکل تامین اجتماعی استان کردستان با اشاره به اینکه ۱۶ هزار و ۹۲۳ کارگاه فعال در استان وجود دارد، اضافه کرد: این شامل کارگاه هایی است که لیست حق بیمه به تامین اجتماعی ارسال می کنند که ۷.۲ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

وی همچنین تعداد مستمری بگیرهای اصلی را 79 هزارو 487 نفر عنوان کرد و گفت: تعداد مستمری بگیران در اردیبهشت ماه سال جاری 12.4 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

قریشی اظهار داشت: ضریب پوشش بیمه ای استان (نسبت تعداد بیمه شدگان به مستمری بگیران) 5.4 درصد است که نسبت به رقم 4.94 میانگین کشوری در حد مناسب و مطلوب تری قرار دارد.

وی به کارگاه های کشفی هم اشاره کرد و در این باره توضیح داد: در حوزه کارگاه های کشفی ۲۷۴ کارگاه تا اردیبهشت ماه شناسایی شده که در مقایسه با ۲۲۳ کارگاه کشفی مدت مشابه سال قبل شاهد رشد ۲۲ درصدی در این بخش هستیم.

مدیر کل تامین اجتماعی استان کردستان همچنین به قانون بخشودگی جرائم کارفرمایان خوش‌ حساب اشاره کرد و گفت: این قانون از 13 خرداد ماه امسال شروع شده و به مدت سه ماه اجرایی می‌شود که کارفرمایان می‌توانند با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی درخواست خود را تحویل دهند تا از قانون خشودگی جرائم کارفرمایان خوش حساب بهره مند شوند.

قریشی به سامانه خدمات غیر حضوری بیمه شدگان اشاره کرد و ادامه داد: بیش از 45 نوع از خدمات سازمان تامین اجتماعی در این سامانه تعریف شده است که بیمه شدگان و کارفرمایان این سازمان می توانند کلیه خدمات خود را از طریق این سامانه انجام دهند.

یک هزار و 350 میلیارد ریال سال گذشته در حوزه درمان مستقیم هزینه شده است

مدیر درمان اداره تامین اجتماعی کردستان نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه مدیریت درمان تامین اجتماعی در دو بخش درمان مستقیم و غیر مستقیم به ارائه خدمت می پردازد، اظهار داشت: در زمینه درمان مستقیم دو بیمارستان در شهرهای سقز و سنندج، یک پلی کلینیک تخصصی در سنندج، سه درمانگاه تخصصی در شهرهای قروه، بیجار و مریوان و دو درمانگاه عمومی در شهر های بانه و کامیاران به ارائه خدمت می پردازند.

هوشنگ فولادی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی ساخت درمانگاه عمومی دیواندره از ابتدای سال جاری شروع شده است، افزود: بخش عمده فعالیت های این درمانگاه در سال گذشته انجام شد که در حال حاضر پیشرفت قابل قبولی دارد.

وی تعداد مراجعه کنندگان سرپایی را در سال گذشته یک میلیون نفر اعلام کرد و ادامه داد: 763 هزار نفر ویزیت پزشک عمومی ، 162 هزار نفر ویزیت متخصص، 74هزار نفر ویزیت دندانپزشک شده اند.

مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان، تعداد مراجعات به بخش پارا کلینیک را 100 هزار نفر عنوان کرد و گفت: در این میان 78 هزارو 500 مورد مصارف دارویی، 148 هزار مورد آزمایشگاه، 47 هزار و500 مورد رادیولوژی و سونوگرافی و10 هزار مورد فیزیوتراپی انجام شده است.

وی اضافه کرد: در سال گذشته در بیمارستان های سنندج و سقز نزدیک به 23 هزار مورد بستری شده و تحت درمان قرار گرفته اند و بیش از ۱۰ هزار عمل جراحی در این بیمارستان ها انجام شده است.

فولادی افزود: در این مدت یک هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال هزینه درمان مستقیم در مراکز درمانی تامین اجتماعی هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ارائه خدمات جهت پاسخگویی به بیش از 500 هزار نفر هزینه ای با لغ بر 135 میلیارد تومان داشته است، ادامه داد: در سال گذشته بیشتر توان و تمرکزخود را بر اقدامات جراحی و درمان الزام پذیر قرار دادیم.

فولادی خاطر نشان کرد: در بخش درمان غیر مستقیم 626 مرکز شامل 64 پزشک عمومی، 151پزشک متخصص، 34 دندانپزشک، 147 داروخانه، 189 واحد پارا کلینیک، 15 بیمارستان دانشگاهی، یک بیمارستان خصوصی، 22 درمانگاه و 3 مرکز پلی کلینیک خصوص طرف قرار داد وجود دارد.

وی با بیان اینکه تعداد مراجعه کنندگان درمان غیر مستقیم در سال گذشته بالغ بر 4 میلیون و 250 هزار نفر بود، افزود: در سال گذشته در بیمارستان های سنندج و سقز نزدیک به 71 هزار مورد بستری شده و تحت درمان قرار گرفته اند و 39 هزار عمل جراحی در این بیمارستان ها انجام شده است.

فولادی اتمام طرح توسعه اورژانس بیمارستان سنندج، آغاز عملیات ساخت پروژه عمرانی طرح توسعه بیمارستان سقز، شروع به کار فعالیت عمرانی ساخت درمانگاه دیواندره، خرید و نصب 5 دستگاه رادیولوژی دیجیتال پروتال، آغاز پروژه طرح سامانه تولید نسخه الکترونیک وحذف دفاتر درمانی در مراکز طرف قرار داد، دریافت گواهینامه ایزو 9001 ورژن 2015 توسط ستاد مدیریت درمان استان، پلی کلینیک تخصصی سنندج و درمانگاه تخصصی سقز، کسب ریتبه دوم مدیریت بحران در میان 29 مدیریت، کسب رتبه اول بیمارستان سنندج در میان 69 بیمارستان سازمان و کسب رتبه اول بیمارستان سنندج در شاخص درصد سزارین به کل زایمان را در میان 69 بیمارستان سازمان از اهم اقدامات و دستاوردهای این سازمان عنوان کرد.

کد خبر 123766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha