به گزارش خبرگزاری کردپرس، اجرای بزرگ ترین کنسرت خیابانی "هوروش بند" و گروه طنز "هوش برتر" در ایلام، چنان نمود داشت و چشمگیر بود که همه فضاها را درنوردید و بسیاری را از خواب و خمودگی فکری چنان بیدار کرد که همچنان به اطراف و اکناف خیره اند و انگشت بر دهن.
جمعیت بود و غُلغُله؛ سور بود و نشاط؛ شادمانی بود و سرور؛ لبخند بود و شادابی؛ شور بود و شعور؛ شوق بود و ذوق؛ غنی بود و فقیر؛ محبت بود و مودت.
پیاده راه طالقانی با ذوق و شوق تمام؛ خود را فرش پای مردم ساخته بود و به آهنگِ گروه و نجوایِ مردم سراپا گوش سپرده بود و در برابر سیل جمعیت نیز سرِ تعظیم فرود.
آری! کنسرت عظیم شهر ایلام پیام هایی بس زیبا داشت و سیگنال هایی بسیار مثبت و بایدها و نبایدهایی فراوان.
در استانی که گرانی و تورم، افسردگی و خمودگی، فقر و محرومیت، بیکاری و کسادی کسب و کار؛ مردمان اش را به شدت آزرده و متاثر ساخته است، برگزاری چنین برنامه های شاد و مفرحی می تواند اندکی لبخند را بر لبان خشکیده پیر و جوان و نوجوان اش بنشاند و مقداری از اخم های زندگی شان را بزداید و نباید به بهانه های واهی در برابر اجرای این گونه برنامه ها مقاومت کرد.
برگزاری چنین برنامه بزرگی با این حجم جمعیت (حدود ۱۵ هزار نفر) و در فضایی باز، ریسک بسیار بالایی از نوع مدیریت"ما می توانیم" می طلبد و نویدبخش اجرای کارهای بسی بهتر و بزرگ تر و چراغ سبز و تذکری است به برخی مدیرانِ "کم کار و ترسو" که همچنان خود را در الیافِ سخت گذر "اما و اگر" پیچیده اند و از ترس عواقب؛ از اجرای این گونه برنامه های بزرگ فرهنگی، اقتصادی و عمرانی واهمه دارند و عقب ماندگی های همه جانبه استان نیز حاصل تفکر بسته آنان است و متاسفانه مغزهای خفته شان با پُتک پولادیِ"فرهاد"ها هم بیدار نمی شود و باید به خود آیند و بدانند که مدیریت یعنی "ریسک" توام با دانایی، توانایی و تدبیر.
در این کنسرت که با همت، تدبیر، خلاقیت و ابتکار"طالب صادقیان" شهردار ایلام و مجموعه شهرداری، شورای شهر و شورای تامین شهرستان برنامه ریزی و بصورت کاملاً رایگان اجراء شد؛ پیام دیگری داشت و آن اینکه حضور در کنسرت فقط مختص و زیبنده متمکنین و پولدارها نیست بلکه فقراء هم آرزو داشته و دارند که از نزدیک اندکی از غم دل بکاهند و لحظاتی را به شادمانی بنشینند و می توان گفت که این کنسرت بر "تبعیض ها" و فرق بین "فقیر و غنی" خط بطلان کشید و به این نوع نگاه و دیدگاه فرهنگی، احسنت ها و آفرین ها باید گفت.
این کنسرت به مدیران دستگاه های عریض و طویل و متولی امر فرهنگ گوشزد کرد که باید از خواب برخیزند و به جای سیر در فضایی بسته، بی روح و کم رمق؛ چشم ها را باید بشویند، فکرها را عوض باید کنند و طور دیگر باید ببینند و از پیله "جمود و خمود" بیرون بیایند و نشاط و شادمانی را به مردم هدیه دهند.
همگان می دانند و می بینند که پروژه ها و طرح های عمرانی کوچک و بزرگ زیادی در جای جای شهر در حال اجراء و یا در آستانه اجرایی و اتمام است، اگر موانع مادی و مالی و برخی بروکراسی های سخت و کم لطفی های مدیران مرتبط با عمران شهری مانع نشوند؛ قطعاً ایلامی در شان ایلامیان ساخته خواهد شد.
پس بیاید با همدلی، تعامل، همکاری، همراهی و مشارکت همگانی؛ در راه توسعه و عمران و آبادانی شهرمان بکوشیم و به خوبی تشریک مساعی کنیم.
به شهردار، شورای شهر، شورای تامین و همه حامیان و بانیان این برنامه فرهنگی و نشاط آفرین خداقوت و دست مریزاد باید گفت و بر کمی ها و کاستی ها اغماض باید کرد چرا که کاری با این حجم جمعیت و با این بزرگی و عظمت، در سطح استان و حتی کشور کم نظیر و قابل ستایش است.
*روزنامهنگار
نظر شما