نقد سازنده رسانه ها زمینه ساز حل مشکلات  خواهد بود

سرویس آذربایجان غربی- نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی در دیدار با اصحاب رسانه، گفت: نقد سازنده از سوی رسانه‌ها می تواند به کاهش و یا رفع مشکلات بیانجامد و بین رسانه‌ها نباید از سوی مسئولان هیچ‌گونه تبعیضی وجود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، جلال محمودزاده، شنبه (22 تیر ماه) در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تشریح عملکرد کاری خود در زمینه های مختلف گفت: در زمینه سوال از وزرا و رییس جمهور به عنوان نفر اول و در زمینه طرح تفحص و استیضاح نیز جزو 4 نفر اول در مجلس بیشترین سوال را از وزرای کشاورزی، راه و شهرسازی و ارتباطات کرده ام.

وی در خصوص تبعیضات موجود در بین شمال و جنوب استان اظهار کرد: تنها چهار نماینده کرد در جنوب استان وجود دارند و برای جذب اعتبار این تعداد نماینده کم است، همچنین نوع دیدگاه مرکز استان نسبت به جنوب استان عادلانه نیست اما ما در تلاشیم تا مسائل و مشکلات منطقه را پیگیری می کنیم.

محمودزاده ضمن تشریح عملکرد نظارتی خود در مجلس گفت: سوال از وزیر امور خارجه در خصوص حمله ترکیه به عفرین توسط بنده به زودی وارد صحن علنی مجلس خواهد شد و در این خصوص از وزیر امور خارجه و عدم واکنش ایشان نسبت به این مسئله سوال می شود.

نماینده مهاباد در خصوص تبعیضاتی که نسبت به رسانه ها و پایگاه های خبری مهاباد وجود دارد نیز بیان کرد: از طریق اداره اطلاعات شهرستان مهاباد این مورد را پیگیری کردیم و به زودی مستندات این موضوع در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

احداث کارخانه قند مهاباد با 100 میلیارد تومان هزینه و بدون دریافت اعتبارات ملی

نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به دعوت و حضور کمیسیون کشاورزی در مهاباد افزود: این حضور منجر به تصویب آبرسانی تحت فشار در شهرستان مهاباد در مساحت 6 هزار هکتار با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان بود که 2 هزار هکتار آن آماده بهره برداری است.

وی تاکید کرد: پیگیری‌ها جهت احداث کارخانه قند مهاباد بدون ریالی دریافت اعتبارات ملی و با هزینه کردن 100 میلیارد تومان اعتبار در این کارخانه ادامه دارد، هر چند در این خصوص ستاد احیای دریاچه ارومیه مشکلاتی را سر راه ما قرار داد و ما بارها اعلام کردیم که ما به دنبال افزایش سطح زیر کشت چغندر در استان نیستیم.

نماینده مجلس افزود: اکنون ۵ کارخانه قند در استان وجود دارد که بیشتر از ظرفیت اسمی خود کار می کنند ما در نظر داریم که با احداث کارخانه قند چغندر های تولیدی شهرستان و حتی شهرستان های اطراف را دریافت کنیم و از صادر کردن چغندر به کارخانه های خارج از استان جلوگیری کنیم.

آبرسانی به 141 روستا و گازرسانی به 130 روستا در مهاباد

محمودزاده همچنین گفت: تصفیه خانه قدیم نیز برای انتقال آب به ۱۴۱ روستای مهاباد راه اندازی می شود و حدود ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر در روستاها لوله گذاری شده و این روند ادامه دارد، هرچند تصفیه خانه جدید مورد بهره‌برداری واقع شده است و به زودی تصفیه خانه قدیم هم کاملا از مدار خارج می شود.

وی در خصوص گازرسانی در مهاباد افزود: سه سال پیش وضعیت گازرسانی به روستاهای مهاباد صفر بود، اما اکنون برای ۱۳۰ روستا گازرسانی انجام گرفته و اعتبار بالای ۲۰۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است. همچنین توسعه راه‌های روستایی و آسفالت جاده ایی روستایی انجام گرفته و ۳۲ کیلومتر آسفالت راه روستایی اجرا شده است.

افزایش تخت های بیمارستانی مهاباد به 450 تخت

محمودزاده در خصوص وضعیت بهداشت و درمان شهرستان نیز گفت: با احداث بیمارستان تامین اجتماعی و بیمارستان دوم مهاباد ۴۵۰ تخت به تخت‌های بیمارستانی مهاباد به عنوان قطب درمانی جنوب استان افزوده می‌شود.

وی ادامه داد: ۲۵ میلیارد تومان نیز اعتبارات ملی به بخش بیمارستان مهاباد جهت بهسازی و خرید تجهیزات واگذار شده است و در بخش بهداشت و آموزش نیز دانشکده پرستاری مجوز آن صادر شده و مهرماه دانشجوی پرستاری را پذیرش خواهد کرد و این دانشکده می‌تواند زمینه ایجاد دانشکده پزشکی در مهاباد باشد.

سرانه فضای آموزشی شهرستان مهاباد بالاتر از میانگین کشوری

وی در خصوص ورزش و جوانان در شهرستان مهاباد گفت: سه سال پیش مهاباد در این بخش رتبه چهاردهم استان را دارا بود اما اکنون در رتبه سوم قرار دارد. ورزشگاه ۲ هزار نفری با ارتقا به ظرفیت ۷ هزار نفر بهسازی شده است. همچنین ورزشگاه گوک تپه نیز به زودی افتتاح می شود. از سوی دیگر هفت ورزشگاه خصوصی نیز در مهاباد احداث شده اند و سرانه ورزشی با جذب اعتبارات ملی در مهاباد افزایش یافته است.

محمودزاده در خصوص وضعیت سرانه آموزشی هم اظهار کرد: سرانه آموزشی شهرستان مهاباد از متوسط کشوری هم بالاتر رفته است. به نحوی که میانگین فضای آموزشی شهری برای هر دانش آموز در کشور 4.96 متر مربع است و در مهاباد این میزان به 4.97 متر مربع برای هر دانش آموز رسیده است همچنین سرانه فضای آموزشی روستایی نیز در استان 5.81 است که در مهاباد به ۶ رسیده است.

وی ادامه داد: در طول سه سال گذشته ۷۷ مدرسه افتتاح شده، با این اوصاف و تلاش نهضت مدرسه سازی توسط خیرین، سرانه فضای فیزیکی آموزشی استاندارد در مهاباد از استان فاصله گرفته است. همچنین ۶۰۰ نفر از سرباز معلمان در استان آذربایجان غربی را جذب کرده ایم که ۷۷ نفر از مهاباد بودند.

وی در خصوص مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان مهاباد نیز گفت از محل ماده ۱۸۰ اعتبار برای آن در نظر گرفته شده زمین آن نیز مشخص شده و عملیات احداث آن پس از تخصیص اعتبار انجام می شود.

موافق برخورد با زمین خوارانم/ اما در عملیات تخریب سازه های غیر مجاز حاشیه سد حضور نیافتم

نماینده مهاباد همچنین در خصوص تخریب سازهای غیرمجاز در حاشیه سد مهاباد و دلایل عدم حضورش در روز تخریب این سازه ها گفت: بنده موافق بازگشت اراضی ملی و برخورد با زمین‌خواران هستم ولی بنده توصیه کرده بودم که از قبل به مردم اجازه دهند تا مستندات قانونی خود را ارائه دهند و پس از آن اقدام به قلع و قمع کنند شاید مستندات قانونی آن ها کارساز باشد و به همین دلیل در این مورد دخالت نکردم.

خام فروشی معادن را کنترل می کنیم

محمودزاده با اشاره به اشتغال پایدار گفت: سهم مهاباد از صندوق ملی توسعه ۶۰ میلیارد تومان بوده که ۳۰ تا ۴۰ میلیارد آن در روستاها توزیع شده است. ایجاد اشتغال پایدار به کارخانه‌ها و کارگاه‌ها نیز دارد که ما در نظر داریم علاوه بر کارخانه تولید چیپس در مهاباد کارخانه خمیر مایه و الکل را نیز راه‌اندازی کنیم.

وی تاکید کرد: همچنین پیگیر صدور مجوز یک هتل نزدیک تاج سد مهاباد هستیم که قطعا الزامات زیست محیطی آن رعایت خواهد شد و این مورد در حال جذب سرمایه گذار است.

محمودزاده در پاسخ به خبرنگار کردپرس در خصوص اقدامات انجام گرفته برای جلوگیری از خام فروشی معادن گفت: مهاباد از لحاظ وجود معادن رتبه سوم استان را دارد. دو شرکت تبدیل سنگ در مهاباد وجود دارد که سنگ های تولیدی شهرستان را برای صادرات همچنین مصرف داخلی تامین می‌کنند و به خوبی توانسته اند پاسخگوی نیازهای شهرستان باشند و ضمن ایجاد اشتغال، ارزش افزوده آنها نیز به شهرستان بازمی‌گردد.

نماینده مجلس ناظر بر معادن استان ادامه داد: معدن سنگ، تبدیل (سنگ معدنی به آهن ۶۶ درصدی) در مهاباد ثبت شده و قرار است که کارخانه تبدیل سنگ آهن ایجاد شود همچنین برای آن مجوزهای لازم نیز صادر شده است. در این بخش نیز مهاباد دارای ظرفیت بالایی است و امیدواریم به این شیوه از خام‌فروشی در بخش سنگ آهن نیز بتوانیم جلوگیری کنیم.

محمودزاده در پاسخ به خبرنگار کردپرس در خصوص نبود تجهیزات آتش نشانی در شهرک صنعتی مهاباد اظهار کرد: این شهرک دارای دو مشکل عمده است یکی تصفیه‌خانه آن که هنوز تکمیل نشده و فاصلاب آن وارد شهر گوک تپه می شود و کارآمد نبودن تجهیزات آتش نشانی که البته مقرر شده ۲ میلیارد تومان به این شهرک اختصاص پیدا کند تا صف توسعه و خرید تجهیزات لازم برای آن شود که در صورت عملی شدن می تواند جوابگوی نیازهای این شهرک باشد، ولی هنوز عملی نشده است.

وی افزود: ما در بخش آتش نشانی و نجات غریق مهاباد نیز با کمبود تجهیزات روبه‌رو هستند پیگیری‌هایی در این خصوص انجام گرفت اما تاکنون به نتیجه ای نرسیده ایم.

به گزارش کردپرس، طرح بهره‌وری کشاورزی، طرح حفاظت از خاک، حمایت از کولبران، معلمین حق التدریس، نظام مهندسی کشاورزی، حمایت از سیلاب زده گان، طرح مبارزه با مفاسد اقتصادی، مناطق ویژه اقتصادی ازجمله طرح‎هایی است که به گفته نماینده مهاباد طراح آنها و عضو اصلی بوده است.

کد خبر 123896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha