به گزارش کردپرس، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در دومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در رابطه با اجرای بند (ه) تبصره 9 قانون بودجه مبنی بر تغییر کاربری املاک مازاد آموزش و پرورش گفت: ضرورت دارد اداره کل آموزش و پرورش استان، ضمن شناسایی املاک مازاد، مقدمات طرح و بررسی موارد احصا شده را در کمیسیون ماده 5 استان فراهم کند.
علی مصطفوی افزود: تغییر کاربری فضاهای آموزشی به کاربری مناسبتر، ساماندهی املاک و فضاهای آموزشی و تبدیل به احسن کردن آنها، تعیین و تکلیف املاک و زمینهای بلا استفاده، بهرهبرداری از سرمایههای راکد و کاهش وابستگی آموزش و پرورش به منابع دولتی از جمله اهداف اجرای این طرح است.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز با تاکید تغییر کاربری فضاهای مازاد آموزشی به تجاری جهت درآمدزایی گفت: بخشی از نیازهای این نهاد توسط درآمد ناشی از این فضاها تامین میشود و کمک های مطلوبی به رفع مشکلات میکند.
محمدی افزود: هم اکنون در ۱۲ شهرستان بیش از ۶۳ هزار متر مربع فضای مازاد شامل این موضوع هستند و بیشترین فضا در ارومیه و در ناحیه ۲ قرار دارد.
دکل های مخابراتی از مدارس برداشته شوند
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اظهار داشت: در زمینه جمع آوری دکلهای مخابراتی نیز از مدارس استان و به ویژه از سه مدرسه در ارومیه، خوی و پلدشت علی رغم تذکرات به مخابرات استان و جلسات و گفت وگو های انجام شده نهاد مربوطه همکاری نمیکند و خواهان حل و رفع موضوع توسط استانداری هستیم.
معاون اجتماعی استاندار در این خصوص اظهار داشت: موضوع وجود دکلهای مخابراتی مستقر در برخی مدارس استان پیگیری میشود و موضوع تامین اعتبار برگزاری هفته گرامیداشت مقام معلم نیز بررسی میشود.
جذب یک هزار و ۹۱۰ نفر در آموزش و پرورش آذربایجان غربی/ استان نیازمند هشت هزار کلاس درس است
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: این استان نیازمند هشت هزار کلاس درس تا پایان برنامه ششم توسعه است و با حل مشکل فضای آموزشی مشکلات ثبت نام نیز به طور چشمگیری در استان کاهش می یابد.
محمدی افزود: با وجود مشکلات سخت افزاری در این بخش و نیازهای موجود، ساماندهی نیروی انسانی در استان که از بهمن سال گذشته آغاز شده تا آخر تیرماه جاری به اتمام میرسد و از ابتدای مهر امسال هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود.
وی با بیان اینکه ۵۶ هزار ساعت تدریس توسط نیروهای حق التدریسی آزاد در استان انجام می شود، گفت: علی رغم اتمام سازماندهی و ساماندهی نیروی انسانی بخشی از کمبود نیروی انسانی توسط نیروهای حق التدریس و همکاران رسمی و با اجرای طرح معلم تمام وقت تامین شدهاست و در حال حاضر بیش از ۲ هزار نفر نیروی حق التدریسی در این زمینه فعال هستند.
وی در خصوص جذب نیروی جدید بیان کرد: امسال براساس پیگیری های انجام یافته یکهزار و ۹۱۰ نفر به استخدام آموزش و پرورش استان در میآیند که یکهزار و ۲۴۱ نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و ۶۶۹ نفر از طریق آزمون و بر اساس ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان جذب آموزش و پرورش میشوند.
با مدیران متخلف برخورد می شود
در پایان معاون سیاسی اجتماعی استاندار گفت: باوجود تاکید مدیر کل آموزش وپرورش استان به عدم دریافت شهریه درمدارس دولتی برخی از مدیران دراین زمینه تخلفاتی را انجام داده اند.
وی ادامه داد: در برخی مدارس ارومیه گزارش های مبنی بر دریافت وجوه اضافی بابت پول لباس وکتاب های کمک درسی توسط برخی مدیران صورت گرفته که اداره آموزش وپرورش استان باید بااین مدیران برخورد جدی داشته باشد.
مصطفوی به کمبود فضای آموزشی دراستان اشاره کرد و گفت: درتلاش هستیم بودجه ای رابرای احداث مدارس جدید درمناطق مورد نیاز ارومیه تخصیص داده شود.
نظر شما