درب بسته استخرها به روی مردم کردستان/ با وجود کمبود شدید 2 استخر هم پلمپ شده است

سرویس کردستان- درست در فصل گرما و زمانی که دانش آموزان و دانشجویان می توانند از استخر استفاده کنند، دو استخر در استان کردستان تعطیل شدند.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، روزهای گرم تابستان، آب تنی در استخرهای شنا را بسیار دلچسب می کند. هرچند تنها تابستان مختص شنا نیست و از همان روزهای بهاری که کم کم هوا رو به گرمی می رود می توان استخر را برای آب تنی انتخاب کرد اما در فصل تابستان که مدارس و دانشگاه ها تعطیل می شوند فرصتی مناسب برای استفاده اقشار مختلف است.

اما درست در فصل گرما و زمانی که دانش آموزان و دانشجویان می توانند از استخر استفاده کنند، دو استخر در استان کردستان تعطیل شدند. یکی در سنندج و آن یکی در قروه. استخر ملک نیا سنندج که حدود دو ماه است به علت اختلافات اداره کل ورزش و جوانان و سرمایه گذار، تعطیل شده، با توجه به اینکه بزرگترین استخر استان است، علاوه بر آنکه شناگران بسیاری را بلاتکلیف کرده و ساکنان محله های اطراف استخر را هم از استفاده از آن محروم کرده است، بیش از 30 پرسنل را هم از کار بیکار کرده است. 28 اردیبهشت امسال این استخر تعطیل شد و اگرچه مدیرکل ورزش و جوانان کردستان از بازگشایی آن تا چند روز بعد خبر داد اما اکنون دوماه از آن ماجرا می گذرد و مردم همچنان با در بسته این استخر در چهار راه اکباتان سنندج مواجه می شوند.

ماجرای استخر کوثر قروه

استخر کوثر قروه هم که ماجرایی دیگر دارد و سه روز پیش نشتی مخزن کلر در این محل 30 نفر را مسموم و راهی بیمارستان کرد. شهرستان قروه با 140 هزار نفر جمعیت شهری و روستایی تنها دو استخر شنا دارد که یکی از آن دو در انحصار کامل آقایان است و بانوان این شهر تنها می توانستند از استخر کوثر استفاده کنند که آن هم تعطیل شد. این اولین بار نیست که این مکان پلمپ می شود و پیش از این هم به علت عدم رعایت مسائل بهداشتی سابقه تعطیلی داشته است. سال گذشته هم به گفته رئیس مرکز بهداشت، به دلیل هشدار حادثه‌ نشت کلر در کنار دیگر مسائل بهداشتی این استخر پلمپ شد تا کپسول‌های گاز کلر از مدار خارج شوند. اما بدون توجه به این مسئله و رفع مشکلات، استخر باز هم رفع پلمپ شد. به گفته شاهدان عینی، پس از بازگشایی دوباره این مکان، آب استخر به حدی کدر بوده که کف استخر قابل مشاهده نبوده است اما این مسئله که تهدید کننده جان بسیاری از شهروندان قروه ای بود دور از چشم مسئولان ورزش و جوانان ماند تا اینکه روز جمعه 28 تیرماه، گاز کشنده کلر 30 نفر را راهی بیمارستان کرد. بوی گاز کُلر به حدی بوده است که حتی افرادی که در بیرون از استخر از آن حوالی عبور کرده اند بو را استنشاق کرده اند.

خلاء تفریحی در کردستان عامل گرایش به موادمخدر است

افزایش اماکن تفریحی کردستان یکی از نیازهای اساسی جوانان است که ضروری است مسئولان به این حوزه ورود پیدا کنند. چندی پیش دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان در گفت و گویی با کردپرس عنوان کرد: «بر خلاف آنکه جوانان در سراسر کشور به علت کنجکاوی به موادمخدر روی می آورند، جوانان کردستانی به منظور تفریح به سوی مصرف موادمخدر سوق پیدا می کنند» آنچه از سوی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مورد اشاره قرار گرفت، می تواند حاصل خلاء اماکن تفریحی در استان باشد و باید مسئولانی استانی این مهم را در نظر بگیرند و از کنار آن به سادگی نگذرند.

گزارش/ زیبا هوشمند

کد خبر 124396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha