نظری در گفت و گو با خبرنگار کردپرس افزود: عصری که در آن هستیم به روایت بسیاری از متفکرین غربی و شرقی عصر زوال و انحطاط ارزش های انسانی است و یکی از مهمترین دلایل آن دوری انسان ها از باورهایشان است. اسطوره و سنت که من به آن پرداخته ام دو حلقه ی مفقوده ی عصر حاضر است که باید دوباره به بدنه ی اجتماع بشری تزریق شود تا به اصل و مبدا خود برگردد.
این هنرمند نام آشنا و مدرس دانشگاه افزود: انسان همواره در صدد کشف طبیعت و هستی بوده است به همین دلیل با یک واسطه که گاه هنر است و گاه اسطوره به سراغ طبیعت رفته است.
طراح جلد رمان های"فرار...فرار...،"و"راز کوچه باغ هفت توت" ادامه داد:
آدمی خودش را بخش و جزیی از طبیعت می دانسته است؛ به عنوان مثال رود را امتداد خود و حیوانات و گیاهان را جزیی از خود می دانسته است. شاید خلق ذهنی موجوداتی که نیم انسان و نیم حیوان بوده اند شاهدی بر این ادعا باشد که آنها واسطه ی او و خالقش باشند.
این نمایشگاه به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از سیزدهم تا بیستم مردادماه در فرهنگسرای شهر واقع در چهارراه جوانشیر شهر کرمانشاه، برپاست.
بشیر نظری متولد ۱۳۵۵ شهرستان صحنه و دانش آموخته ی رشته ی نقاشی از دانشگاه تهران است و ۲۴ سال سابقه ی تدریس در مراکز آموزش عالی دارد و حضوری فعال در برپایی نمایشگاه ها و ورک شاپ های نقاشی دارد.
نظر شما