به گزارش خبرنگار کردپرس، ظهر امروز جمعه نشست شورای اداری شهرستان قروه با محوریت تودیع و معارفه امام جمعه شهرستان قروه با حضور مسئول بازرسی و حراست شورای سیاستگذاری ائمه نماز جمعه، مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان و تعدادی دیگر از روحانیون و مسئولان شهرستان برگزار شد.
در این مراسم از زحمات «حجت الاسلام حسن باباییان» تجلیل و «حجت الاسلام عابدین رستمی» به عنوان امام جمعه جدید شهرستان قروه معرفی شد.
حفاظت از مؤلفه های نظام اسلامی
مسئول بازرسی و حراست شورای سیاستگذاری ائمه نماز جمعه در این مراسم با بیان اینکه نظام اسلامی دارای مؤلفه های ویژه ای است، اظهار داشت: یکی از این مؤلفه ها تجمعات مردمی است که در دنیا خیلی وجود ندارد، دوم برگزاری انتخابات و مشارکت مردم است که نشان می دهد اداره مملکت به خرد جمعی بوده و این از افتخارات نظام اسلامی است.
به گفته «حجت الاسلام حسنعلی قلعه» سومین مؤلفه همدلی و وحدت جریانات سیاسی است خصوصاً اگر منافع ملی و کیان اسلام و قرآن و عترت در خطر باشد.
او چهارمین مؤلفه را در قدرت نظامی دانست و از قدرت نیروی انسانی به عنوان پنجمین مؤلفه نام برد و گفت: چرا نیروهای انسانی در سپاه و دیگر ارگان های مرتبط به نظام تحریم شدند به این دلیل که قدرت دارند و باید گفت نظام به این نوع مؤلفه ها می بالد و تا زمانی که چنین مؤلفه هایی هست نگرانی ندارد.
گرچه نماینده مجلس در این مراسم به دلیل حواشی پیش آمده از قبل حضور نداشت اما این مقام ارشد کشوری خطاب به نماینده مجلس بر وجود یکدستگی و یکپارچگی در کشور و به ویژه در شهرستان در راستای اجرای تمامی مؤلفه های مدنظر تأکید کرد.
«قلعه» در ادامه با اشاره به اینکه تجمعات مردمی یکی از محوری ترین مؤلفه ها برای دشمن است، افزود: زمانی تحریم در جامعه تأثیرگذار است که گسست اجتماعی حاصل شود و راه نجات از این گسست همین تجمعات مردمی است.
حضور در مساجد، شرکت در هیئت های مذهبی، شرکت در راهپیمایی های روز قدس، 22 بهمن و اربعین حسینی، برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی به عنوان یکی از زیباترین تجمعات در نظام اسلامی، حضور در مراسم رحلت امام خمینی، برگزاری مراسم اعتکاف، حضور در مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی و نماز جمعه از جمله موارد برای تجمعات مردم بود که «قلعه» به آن ها اشاره کرد.
او از میان این موارد نماز جمعه را یکی از مؤلفه های قدرت نظامی کشور دانست و تصریح کرد: حضور در نماز جمعه همانند تیری است که به سمت دشمن شلیک می شود چرا که امروزه استراتژی دشمن وارد کردن خدشه به نماز جمعه بوده و در واقع برای همه مؤلفه های تجمع برنامه ریزی کرده است.
مطابق اظهارات «قلعه» کشف استراتژی به مراتب از دشمن شناسی مهم تر بوده چرا که دشمن شناسی آشکار اما استراتژی پنهان است.
ایستادگی در برابر مثلث زر، زور و تزویر
در ادامه فرماندار شهرستان قروه سخنان تأمل برانگیزی را درباره مقام پرستی مدیران گفت. مدیرانی که این روزها گفته می شود برای حفاظت از پست و مقام خود هرگونه سفارش و امر و نهی را پذیرفته و به جای در نظر گرفتن منافع مردم؛ منافع شخصی خود را می بینند.
«موحد امان اللهی» با بیان اینکه ما اهل ملاحظه و معامله نبودیم و در برابر مثلث زر، زور و تزویر ایستاده ایم، اظهار داشت: ضلع اول این مثلث که به همان منفعت طلبی می رسد هرگز با معامله منافع افراد وابسته به این مثلث را نه تنها تأمین نکردیم بلکه آن را هم به خطر انداختیم چون که با مردم بودیم.
او ضلع دوم را در زور و قدرت دانست و معتقد بود که این قدرت ظاهری است و وزن آنچنانی ندارد و در واقع تنها به واسطه جایگاهی که چند صباحی بر آن سوارند دچار، زور و قدرت دارند و اینجا باید نگاه کرد و تأسف خورد که از کجا به کجا رسیده ایم!
به گفته «امان اللهی» روزگاری فرماندهان ما در جنگ آنجایی که جان در خطر بود نه پست و مقام! آنان می آمدند از خود عبور می کردند برای اینکه به دیگر افراد بعد از خودشان تا سربازی که بود خدشه ای وارد نشود، اما امروز آقایان به راحتی در پایتخت؛ آقایانی که یک لحظه جانشان در خطر نیست بلکه پستشان تا به خطر می افتد حاضرند از مدیرکل تا فرماندار و بخشدار را هم فدا کنند فقط برای اینکه دو روز بیشتر بمانند.
مظابق سخنان او این آقایان برای پست اینگونه هستند نه جان! این شهید همت نیست، شهید باکری نیست، شهید ورمقانی نیست، شهید زین الدین و امان اللهی نیست! اینان کسانی اند که جانشان در امن و امان است. اما پست و مقامشان نه!
«امان اللهی» با بیان اینکه الگوی ما شهید رجایی است که گفت «خدایا کاری کن که این پُست ها ما را پَست نکند» از اینکه تابع چنین الگویی بوده و به پستی نرسیده، ابراز خرسندی کرد.
او به ضلع سوم این مثلث یعنی تزویر پرداخت و گفت: هرگز در مقابل کسانی که به دنبال رانت و سفارش بودند سر خم نکرده و اهل هیچ گونه تبعیضی نبودیم لذا باید گفت در برابر این مثلث ایستادن پشتوانه می خواهد و پشتوانه من هم امام جمعه سابق قروه بود.
«امان اللهی» در خاتمه به گام دوم انقلاب اشاره کرد و از تأکید رهبری بر جوان گرایی و اجرای آن در کشور گفت و مردم داری و ساده زیستی امام جمعه جدید قروه را امر مهمی در جامعه دانست.
انتقاد از سهم خواهی
در ادامه این مراسم امام جمعه سابق قروه که حالا به عنوان امام جمعه شهرستان اندیشه منصوب شده، اظهار داشت: امروزه از کار برآمدن ساز و کار خود را دارد و اگر یک امام جمعه توسل نداشته و متکبر هم باشد کمیتش لنگ بوده و به زمین خواهد خورد.
به گفته «حجت الاسلام حسن باباییان» خیلی گرفتار پشت سر گویی شده ایم و علت آن در ضعف تقواست و باید گفت بسیاری از ائمه جمعه از مسئول دفترشان خورده اند و خراب شده اند لذا در این زمینه باید دقت کرد و هوشیار بود.
او سهم خواهی در نظام آخوندی را نادرست و بی معنا دانست و افزود: بحث بومی باید توسط غیربومی ها اعلام شود تا شائبه ای پیش نیاید و در واقع مراقبت از هر عملی که از طرف روحانیون مورد حجت باشد نیاز است.
«باباییان» محدود کردن امام جمعه در بسیاری از موارد را به صلاح اسلام و نظام محمدی ندانست و بر توجه به امور جامعه توسط ائمه جمعه تأکید کرد.
ضرورت تعامل همه جانبه
امام جمعه جدید شهرستان قروه هم در این مراسم با اشاره به اینکه بومی گرایی که گاهی اوقات از آن سخن می رود به معنای ناسیونالیستی فکر کردن نیست، اظهار داشت: بحث بومی گرایی یعنی اینکه به داشته ها و توانایی که مردم کردستان دارند اعتماد کرده تا آن نگاه امنیتی به این استان برداشته شود.
«حجت الاسلام عابدین رستمی» در ادامه با بیان اینکه پشتیبانی تمامی جریانات سیاسی و غیرسیاسی خواهد بود، افزود: نگاه ما به تمامی مردم از بالا بوده و به دنبال آنیم که همانند چتری همه را زیر سایه آن قرار داده و بهره مند شویم.
او با تأکد بر ساده زیستی گفت که نباید اجازه دهیم سنگر نماز جمعه خلوت شود و لازم است با ادارات و نمایندگان دولت در تعامل باشیم.
گفتنی است «حجت الاسلام عابدین رستمی» اهل و ساکن روستای شیخ جعفر از توابع شهرستان قروه بوده و یکی از روحانیون جوانانی است که مطابق بیانیه گام دوم انقلاب به سمت امام جماعت شهرستان قروه منصوب شده است./
نظر شما