به گزارش کردپرس؛ کیوان کاشفی در جلسه شصت و نهم شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه ابتدا از کمبود برق که کشور با آن مواجه شده یاد کرد و افزود: متاسفانه برای اولین بار و با اولویتبندی که صورت گرفته شاهد قطع برق صنایع و واحدهای تولیدی در استان و کشور هستیم.
وی با بیان اینکه این قطع برق بخش تولید را با چالشهای جدی و تعطیلی مواجه کرده، خاطرنشان کرد: بسیاری از این واحدها تولیدکننده کالاهای اساسی مورد نیاز مردم هستند و با این شرایط نمیتوانند به تعهدات تولید خود عمل کنند.
عضو هیات رییسه اتاق ایران اظهار کرد: در کنار قطعی برقی که بر صنایع تحمیل میشود اما هیچ حمایتی از واحدهایی که برق آنها قطع شده در زمینه تسهیلات بانکی، مالیات، تامین اجتماعی و ... صورت نمیگیرد.
وی معتقد است در شرایطی چنین فشاری به صنایع وارد شده، لازم است حمایتهای ویژهای از آنها صورت بگیرد.
کاشفی سپس درباره نحوه عملکرد دستگاهها در زمینه تحقق نامگذاری امسال با عنوان «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» نیز افزود: تقاضا داریم دستگاهها همکاری بیشتری در زمینه ارائه عملکرد خود درباره نامگذاری امسال داشته باشند.
وی اضافه کرد: دستگاههایی مانند بانکها باید عملکرد خود را در زمینه پرداخت تسهیلات، سرمایه در گردش و ... و همچنین سایر دستگاهها مانند تامین اجتماعی و مالیات نیز اقدامات خود را در زمینه مشوق ها و بخشودگی ها ارائه دهند تا ببینم در سال جاری چه پشتیبانی و مانعزدایی واقعی برای واحدهای تولیدی صورت گرفته است.
رئیس اتاق کرمانشاه از وضعیت مکانیزاسیون تجهیزات کشاورزی استان و افرادی که برای دریافت تراکتور پشت نوبت هستند یاد کرد و افزود: یکی از راهکارهایی که میتواند به تامین تراکتور کمک کند واردات آن است.
کاشفی با بیان اینکه تراکتور کالای لوکس یا تزئینی نیست که برای واردات آن سختگیری شود، گفت: پیشنهاد میشود تعرفه واردات تراکتور کاهش یابد یا حتی صفر شود و اگر نیاز باشد این مهم را از طریق شورای گفتوگوی ملی پیگیری خواهیم کرد تا تقاضایی که برای تراکتور وجود دارد پاسخ داده شود.
نظر شما