سیستم ریاست مشترک از ابتدا هم برای اتحادیه میهنی مناسب نبود

سرویس عراق و اقلیم کردستان- یکی از اعضای پیشکسوت اتحادیه میهنی، درباره اختلافات کنونی میان روسای مشترک این حزب، تاکید کرد که سیستم ریاست مشترک، از ابتدا هم برای اتحادیه میهنی مناسب نبوده و این حزب نیاز به یک رهبر و دو معاون دارد.

به گزارش کردپرس، سامان گرمیانی از اعضای پیشین شورای رهبری اتحادیه میهنی کردستان، طی گفتگو با رادیو صدای آمریکا، در واکنش به اختلافات اخیر میان روسای مشترک این حزب هشدار داد که اگر این اختلافات حل نشود پیشمرگ های پیشکسوت و قدیمی حزب، حق دارند که گردهم آمده و موضعی جدی را در این مورد اتخاذ کنند.

وی اشاره کرده که اختلافات و مناقشات داخلی در اتحادیه میهنی از ابتدا هم وجود داشته و اعضای قدیمی به عنوان میانجی میان رهبران حزب عمل کرده و از تشدید اختلافات و بروز شکاف در حزب جلوگیری کرده اند، اما در حال حاضر بسیاری از اعضای قدیمی و پیشکسوت حزب به حاشیه رانده شده و مورد مشورت قرار نمی گیرند.

سامان گرمیانی با تاکید بر اینکه باید اختلافات در حزب از طریق گفتگو مذاکره حل شود، گفت که رهبران جدید حزب بی تجربه بوده و از مهارت های لازم برای حل اختلافات برخوردار نیستند و کنگره پیشین برای حزب مانند مقطع گذار بوده و ابراز امیدواری کرد مرحله ای نوین در حزب آغاز شده و اتحادیه میهنی مسیر اصلی خود را بازیابد.

همچنین گفت که سیستم ریاست مشترک از ابتدا هم برای اتحادیه میهنی مناسب نبوده و اتحادیه میهنی برای حفظ توازن به یک رهبر واحد و دو معاون نیاز داشت و در این صورت مشکلات بهتر حل می شد و به همین دلیل اکنون اتحادیه میهنی به برگزاری کنگره و احیای خود نیاز دارد.

لازم به ذکر است که طی روزهای گذشته تنش های شدیدی میان بافل طالبانی و لاهور شیخ جنگی روسای مشترک اتحادیه میهنی روی داده و بافل طالبانی به همراه برادر خود قباد طالبانی عضو شورای رهبری حزب و معاون نخست وزیر اقلیم، علیرغم مخالفت های شدید لاهور شیخ جنگی و به صورت تک جانبه اقدام به برکناری افراد نزدیک به شیخ جنگی از فرماندهی دستگاه اطلاعاتی و سازمان ضد ترور حزب کرد و اصرار لاهور شیخ جنگی برای لغو این تصمیمات بی نتیجه بوده و افراد جدید در این مناصب طی مراسمی با حضور بافل و قباد آغاز به کار کردند و این تنش ها رو به افزایش است.

کد خبر 13352

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha