به گزارش خبرگزاری کُردپرس، هیوا لهونیان ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: حضور رسانه نقش موثر و اساسی در رسالت کار ما داشته و تجربه نشان داده هر جایی دانش مردم نسبت به موضوعات مطرح شده بیشتر بوده نتیجه بهتری داشته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با بیان اینکه واگذاری انشعابات به متقاضیان و تامین منابع شبکه ها از فعالیت های اصلی این شرکت است اظهار داشت: در سال گذشته 3 هزار و 600 پروژه انجام شده که 80 میلیارد تومان برای این میزان پروژه هزینه شده است.
واگذاری 19 هزارو 623 انشعاب جدید در سال گذشته
وی با اشاره به اینکه در پایان سال گذشته 75 میلیارد تومان صورت وضعیت شده و تنها 7 میلیارد تومان آن انجام نشده است، ادامه داد: کل مشترکین استان 650 هزار مشترک بوده که در سال گذشته 19 هزارو 623 انشعاب جدید واگذار شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان اضافه کرد: در کل استان برای تامین برق مشترکین 16 هزارو 500 کیلومتر شبکه و 13 هزارو 400 دستگاه ترانس کار تبدیل توان را انجام می دهند.
برق روستاهای بالای 5 خانوار سال آینده تامین می شود
لهونیان ضریب نفوذ شبکه برق درشهر و روستا را 100 درصد عنوان کرد و گفت: یک هزارو 694 روستای بالای 10 خانوار دارای برق هستند و تنها تعدادی از روستاییان دارای 5 خانوار از نعمت برق برخوردار نیستند که امیدواریم در سال آینده نیز برق این روستاها تامین شود.
وی با بیان اینکه در سال 97 در بخش های مختلف 514 دستگاه ترانس نصب شده که 209 دستگاه اصلاح شده است، اضافه کرد : درشبکه فشار متوسط 137 کیلومتر احداث و 50 کیلومتر اصلاح شده و درشبکه فشار ضعیف 200 کیلومتر احداث و 150 کیلومتر اصلاح شده است .
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان تصریح کرد: در مجموع با وجود منع شبکه های معابر، 20 کیلومتر توسعه روشنایی معابر در سطح استان انجام شده است.
یک سوم گاز مصرفی کشور در نیروگاه ها استفاده می شود
لهونیان با اشاره به اینکه یکی از رسالت های این شرکت آگاهی بخشی به مردم است، گفت: در 85 درصد نیروگاه ها از سوخت فسیلی، کمتر از 15 درصد از از نیروگاه های برق آبی و کمتر از یک درصد انرژی نو استفاده می شود.
وی خاطر نشان کرد: کمبود منابع و آلایندگی بالا، دو مشکل عمده در استفاده از سوخت های فسیلی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با عنوان اینکه در سال 70 میلیارد متر مکعب گاز برای تولید برق استفاده می شود، افزود: یک سوم گاز مصرفی کشور در نیروگاه ها استفاده می شود و همچنین 5 میلیارد لیتر گازوییل،4 میلیارد لیتر مازوت در نیروگاه ها برای تولید برق استفاده می شود.
لهونیان ادامه داد: 25 درصد از این سوخت ها به برق تبدیل و 75 درصد آن به فرم های انرژی که مطلوب نیست تبدیل خواهد شد.
20 هزار مگاوات مصرف برق به سیستم سرمایشی اختصاص دارد
وی تاکید کرد: در کشور در تمام بخش های انرژی از جمله برق 2.8 برابر، گاز 2.8 برابر، آب 2 برابر و بنزین 6 برابر بیشتراز میانگین و استانداردهای جهانی مصرف می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با بیان اینکه در کشور در بخش خانگی 4.8 برابر بیشتر از میانگین متوسط کشورهای اروپایی برق مصرف می شود افزود: در کل کشور از 65 هزار مگاوات مصرف برق 20 هزار مگاوات به مصرف سرمایشی اختصاص می یابد.
لهونیان اذعان داشت: در سال جاری از طریق اطلاع رسانی به بخش کشاورزی، صنعت و مردم و ادارات 4 هزار مگاوات در مصرف برق صرفه جویی شده و بدون خاموشی سپری شده است.
حذف قبض کاغذی سالانه 200 میلیارد تومان در مصرف هزینه صنعت برق صرفه جویی می کند
وی با اشاره به اینکه تمامی خدمات شرکت برق الکترونیکی است، گفت: طرح حذف قبض کاغذی نتیجه بخشی بالایی داشته و در طول مدت اجرای سه ماهه از 35 میلیون مشترک استان 75 درصد شماره های مشترکین جمع آوری شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: حذف قبض کاغذی در کشور بهترین اقدام در الکترونیکی کردن خدمات بوده و توانسته سالانه 200 میلیارد تومان در مصرف هزینه های صنعت برق صرفه جویی شود.
لهونیان با اشاره به اینکه با حذف قبض کاغذی در کشور طی یک ماه 18 میلیارد تومان صرفه جویی می شود، اضافه کرد : این میزان صرفه جویی در استان کردستان 2 میلیارد تومان در سال است.
وی در بخش دیگر سخنان خود به اجرای طرح چاوش (چشم انداز اصلاح ولتاز شبکه) اشاره کرد و گفت: این طرح در حال حاضر به دغدغه صنعت برق تبدیل شده و چنانچه در یک سال اول طرح چاوش به نقطه مطلوب برسد در صنعت برق و بخش توزیع در خاورمیانه بی نظیر خواهد بود.
200 میلیارد تومان برای فرسودگی شبکه های توزیع برق مورد نیاز است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان درباره فرسودگی شبکه توزیع برق استان اظهار داشت: در کردستان شش هزار و ۳۸ کیلومتر شبکه فشار ضعیف وجود دارد و به عبارتی معادل ۲۵ درصد شبکه فرسوده است، همچنین ۱۰ هزار و ۵۸۸ کیلومتر شبکه فشار متوسط وجود دارد که معادل ۱۴ درصد شبکه فرسوده است.
لهونیان با بیان اینکه از 13 هزارو 300 ترانس موجود در استان یک هزارو 170 ترانس که معادل 9 درصد است نیاز به اصلاح دارد، افزود: به طور کلی برای بخش فشار ضعیف، فشار متوسط و ترانس ها بالغ بر 200 میلیارد تومان هزینه لازم است. برای تک خوانی روستاها هم هزینه ای بالغ بر60 میلیارد تومان برای اصلاح شبکه ها نیاز است.
12 درصد از مشترکین در ماه کمتراز 25 هزار تومان برق مصرف می کنند
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به اینکه در طول ماه 12 درصد مشترکین کمتر از 25 هزار تومان برق مصرف می کنند، افزود: در طول ماه 15.7 درصد مشترکین کمتر از 8 هزار تومان،24 درصد از مشترکین کمتر از 12 هزار تومان ،20 درصد کمتر از 15 هزارو 500 تومان و 12.8 درصد از مشترکین کمتر از 24 هزار تومان برق مصرف می کنند.
نظر شما