به گزارش خبرگزاری کردپرس، سید سجاد موسوی با اعلام این مطلب گفت: کشور عراق از لحاظ آی تی و تولید محتوا در زمینه های مختلف فناوری های نوین نرم افزاری ضعیف است و بازار عراق در این بخش می تواند به یک ظرفیت غنی برای ایده پردازان و برنامه نویسان استان تبدیل شود.
وی افزود: هم اکنون اینترنت و برنامه های شبکه ای عراق از طرف کشور بحرین تأمین می شود در حالی که برنامه نویسان مستعد استان ایلام و حتی کشور می توانند با تولید برنامه هایی چون اپلیکیشن، انیمیشن، طراحی سایت، اینفوگرافی، موشن گرافی و بازار بکر عراق را زودتر از کشورهای دیگر به دست بگیرند.
مدیر اگریگیتور ایلام اعلام کرد: شرکت هزاره سوم زاگرس در تلاش برای رایزنی و فراهم سازی بسترهای مناسب به منظور ورود به بازار آتی و تولید محتوا در کشور عراق با همکاری پارک علم و فناوری استان است.
موسوی یادآور شد: بازار انفورماتیک عراق 20 سال از ایران عقب است و هم اکنون گروههای معدود انیمیشنساز ایلام توانسته اند قراردادهای خوبی با سفارش دهندگان عراقی منعقد کنند و راه را برای سایر حوزههای تولید محتوایی باز کنند.
وی برگزاری نمایشگاه بین المللی الکامپ ایلام در بهمن ماه را فرصت خوبی دانست و گفت: ما سعی داریم برای شروع فعالیتهای خود را در استان واسط عراق کلید بزنیم.
مدیر شرکت هزاره سوم گفت: ایجاد اشتغال اجتماعی، اجرای ایده های خلاق و کسب درآمد در این حوزه ها از مهمترین اهداف شرکت هزاره سوم زاگرس است که شرکت برای رسیدن به اهداف خود در این راستا به همکاری صاحبان فکر و ایده و نیز اعتماد دستگاه های اجرایی نیاز دارد.
موسوی خبر رونمایی از اپلیکیشن «مسیر رستگاری» را نیز اعلام کرد و توضیح داد: این شرکت با استفاده از توان بومی برنامه نویسان ایلامی و با توجه به موضوع اربعین و نقش ایلام در این مقوله اقدام به طراحی اپلیکیشن مسیر رستگاری کرده است که در این برنامه آیتم هایی چون اربعین، برنامه های دینی، معرفی استان، وضعیت جادهها و اطلاعات نقاطی که خدمات به زائران ارائه میدهند، گنجانده شده است.
نظر شما