به گزارش کُرد پرس، باقر طاهری نیا در برنامه فرصت بالندگی حرفه ای دانشگاه فرهنگیان در کردستان، با بیان اینکه مردمان این استان به سخاوت و شجاعت شهرت دارند اظهار داشت: وفاداری و پایمردی و تعلق خاطر به سرزمین مجاهدت های خاموش از ویژگی های بارز مردمان کردستان است.
وی مردمان استان کردستان را مرزداران کشور و همسایه 15 کشور دنیا عنوان کرد و افزود: مرزداران دروازه بانان حفظ تمامیت ارضی کشور هستند.
معاون پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان کشور عزت و اقتدار را به باهم بودن دانست و اضافه کرد: عزت انقلاب اسلامی به اقتدار کشور ما است و در تاریخ از مرزداران به مراودین نام برده اند که امپراتوری مراودین حافظ تمامیت ارضی یک کشور قوی و مقتدر بوده است.
طاهری نیا خاطر نشان کرد: کشور متحد ایران مدیون استان هایی است که مرزبانان شایسته کشوربوده و در جهات مختلف شش گانه حافظ تمامیت ارضی کشورهستند.
وی تصریح کرد: طبق مبنای علمی ابن خلدون پدر دانش جامعه شناسی، مردمان محشوربا طبیعت شجاع تر و صادق تر هستند.
معاون پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: این بیانیه منشوری است که باید بیش از هر جای دیگر در محافل دانشگاهی مورد تبیین قرار گیرد و باید اساتید دانشگاه و فرهنگیان و اصحاب قلم به تبیین بیانیه گام دوم انقلاب بپردازند.
طاهری نیا گفت: دربیانیه گام دوم انقلاب صحنه بازخانی چله اول انقلاب به عنوان پیش درآمد ورود به چله دوم و چله افتخارات و دستاورد ها را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند کسی که تاریخ گذشته کشور خود را نخواند و به آن اشراف نداشته باشد باید تاریخ خود را از زبان دیگران بشنود.
معاون پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه ارایه مردمی ترین و بزرگترین انقلاب دنیا در چله اول است گفت: باید چله اول انقلاب را خود مطالعه کنیم واجازه ندهیم دیگران چهره بعدی انقلاب را برای نسل های ما به عنوان تاریخ معاصر بنویسند.
طاهری نیا فزود: درخشش علم و فناوری در دنیا (هوا و فضا، انرژی هسته ای و نانو)، عدالت و مبارزه با فساد از جمله توصیه های گام دوم انقلاب است.
وی با اشاره به اینکه طهارت اقتصادی باعث از بین رفتن فساد اقتصادی می شود تاکید کرد: طهارت اقتصادی واژه نوینی است که کاربرد جدیدی در انقلاب اسلامی پیدا کرده و تبیین این واژه بر عهده اساتید دانشگاه است.
معاون پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان کشور طهارت اقتصادی را شرط مشروعیت مدیریت در هر رده دانست و ادامه داد: هر مدیری در مشروعیت مدیریت خود باید طهارت اقتصادی داشته باشد.
نظر شما