امرایی در گفت و گو با کُرد پرس با بیان اینکه برخلاف تصور برخی هنر تئاتر یک هنر ریشه دار وجدی است، افزود: نمودهای این مسئله را در مریوان به خوبی می بینیم و استقبال پرشور مردم مریوان از این جشنواره نشان می دهد این هنر یک هنر ریشه دار و مهم و جدی است.
وی با بیان اینکه آثار این دوره از جشنواره تئاتر خیابانی مریوان به نسبت سالهای قبل از تنوع بیشتری برخوردار است، گفت: اما به لحاظ سطح کیفی آثار نسبت به سالهای قبل از دیدگاه بنده چندان قابل توجه نبوده و روند رو به رشدی نداشته است و شاید به گونهای درجا زده است.
امرایی افزود: اینکه جشنواره تئاتر خیابانی مریوان به عنوان نقطه ختم جشنوارههای خیابانی کشور قرار گیرد ظرفیتی است که باید در خود استان ایجاد شود، گفت: اگر مسئولان استان کردستان با این تصور که جشنواره تئاتر خیابانی مریوان یک جشنواره استانی است به آن نگاه کند به اعتقاد من هرگز نمیتواند نه در سطح ملی و نه در سطح بینالمللی بدرخشد.
وی افزود: اگر تصور و نگاهش این باشد که این یک جشنواره بینالمللی است و با رویکرد جهانی و رویکرد بینالمللی به آن نگاه کند میتوانیم بگویم که روند آن، روندی روبه رشد و ترقی است و جهانی خواهد شد.
امرایی با بیان اینکه این نگاهی است که باید مدیران درون استان از مجموعه فرهنگ و ارشاد گرفته تا سایر دستگاهها به جشنواره تئاتر خیابانی داشته باشند، گفت: به اعتقاد من خیلی نباید چشم انتظار مرکز و تهران باشند.
داور جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان افزود: به عنوان کسی که سه دوره مسوولیت این جشنواره را به عهده داشتم ولی متاسفانه تا به امروز هنوز دبیرخانه جشنواره از نظر مالی و تامین بودجه حمایت نشده و گروهها خیلی حمایت نشدهاند. این عدم حمایت از گروهها آسیب بزرگی است که میتواند در آینده گروههای حرفهای را از جشنواره دور کند.
نظر شما