به گزارش کُرد پرس، دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان در این مراسم گفت: با توجه به اجرای طرح رجیستری، قاچاق موبایل طی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۰ درصد کاهش داشته است.
علی خداویسی با بیان اینکه قرار است به یک توسعه پایدار دست یابیم باید از تولیدکنندان داخلی حمایت کنیم و در مقابل از قاچاق کالاهایی که مشابه آنها در داخل کشور تولید می شود نیز بیش از هر چیزی جلوگیری شود، گفت: با توجه به نیاز بازار کشور به گوشی تلفن همراه، حمایت از این واحد تولیدی که در کردستان به راه افتاده می تواند بخشی از کمبود بازار را جبران کند و در کنار آن نیز به ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان این استان اثرگذار باشد.
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان ادامه داد: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور در راستای حمایت از تولیدکنندگان داخلی تمام تلاش خود را به کار گرفته و بر حمایت از کالای ایرانی تاکید دارد.
تاکنون ۶ مدل کلاسیک گوشی همراه آلفا موب به بازار عرضه شده است و واحد تحقیق و توسعه این شرکت در گامهای بعدی به دنبال تولید گوشی های مدلهای جدیدترو با کیفیتتر است.
طرح ریجستری منفعت زیادی در یکسان سازی قیمت تلفنهای همراه و جلویگری از قاچاق و در نتیجه حمایت از تولید داخلی داشته است.
تولید ۱۶ هزار دستگاه تلفن همراه در کردستان
مدیرعامل شرکت تولید کننده این محصول نیز در این مراسم با اشاره به اینکه فعالیت این شرکت از سال ۹۴ در کردستان آغاز شده است، بیان کرد: در چند سال اخیر هر چند تولید در این استان انجام میشد ولی توزیع و عرضه آن در دیگر استانهای کشور انجام شده است.
سیددانیال حسینی با بیان اینکه به همت یکی از گروه های تجاری معتبر کشور در حال پخش مدلهای تلفن همراه تولید شده این شرکت در سراسر کشور هستیم، یادآور شد: ظرفیت اسمی تولید سالانه ما ۵۰ هزار دستگاه گوشی موبایل و ۵۰ هزار دستگاه تبلت است که هنوز این میزان محقق نشده است.
وی با اشاره به اینکه در ماه اخیر توان تولید را از ماهانه دو هزار گوشی به ۱۶ هزار گوشی رسانده ایم، گفت: واحد تولید تلفن همراه در شهرک صنعتی شماره یک سنندج واقع شده و برای ۲۰ نفر به طور مستقیم و بیش از ۱۵۰ نفر هم به طور غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است.
نظر شما