به گزارش کردپرس، مظفر عباس زاده، در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: این اقدام در قالب طرح سه ساله در دست اجراست و امسال این پروژه با مشارکت هیات آلمانی مرمت و صیانت از ایوان غربی این اثر تاریخی در حال انجام بوده و بخشی از این مرمت به اتمام رسیده است.
وی افزود: این هیات به صورت توافقنامه در طول سه سال در بخش های مختلف تخت سلیمان تکاب انجام می شود و با توجه به اینکه در فصل کاری مرمت این طرح قرار داریم نیازمند مشارکت و همراهی گردشگران هستیم.
عباس زاده ادامه داد: بدلیل اینکه این طرح دارای اعتبار بین المللی بوده درصورت تخصیص اعتبار مرمت ادامه خواهد داشت.
مدیرپایگاه مجموعه جهانی تخت سلیمان تکاب با اشاره به اینکه این مجموعه هر سال میزبان هزاران گردشگر خارجی و داخلی است، گفت: در طول تیر ماه سال جاری ۱۰ هزار و ۹۴ گردشگر از بناها و آثار معماری مجموعه میراث فرهنگی و گردشگری تخت سلیمان و یک هزار و ۱۵۶ گردشگر نیز از "کوه میان تهی زندان سلیمان" بازدید کردند.
وی اضافه کرد: این گردشگران از کشورهای آلمان، ایتالیا، سوئیس، ژاپن و فرانسه برای دیدن مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان به شهرستان تکاب سفر کردند.
عباس زاده گفت: مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان تکاب در دوره های مختلف تاریخی محل سکونت اشکانیان، ساسانیان و ایلخانیان بود؛ قلعه تاریخی تخت سلیمان که در جنوب شرقی آذربایجان غربی و در ۴۵ کیلومتری شهر تکاب واقع شده از دوره ساسانیان باقی مانده است و با بخش های مختلف همچون تالار ستون دار، ایوان خسرو، دروازه ها و دیوارهای مستحکم از بناهای مهم تاریخی جهان به شمار می رود.
وی تصریح کرد: این مجموعه میراث فرهنگی با دریاچه ای اسرار آمیز در وسط بقایای تاریخی آن در سال ۱۳۸۲ به عنوان چهارمین اثر ملی کشور در فهرست آثار جهانی سازمان یونسکو به ثبت رسید.
نظر شما