برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی گردشگری و توسعه در کردستان/ سنندج پایتخت شافعی مذهبان جهان شود

سرویس کردستان- قرار است در استان کردستان، نخستین کنفرانس بین‌المللی گردشگری و توسعه در کردستان، همایش ملی عصر آهن ایران و همایش بین المللی شافعیان جهان و همایش ورزش و توسعه پایداردر سنندج برگزار شود که امروز جلسه هماهنگی این همایش ها برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان ضمن اعلام برگزاری همایش بین‌المللی «شافعیان» در سنندج در جلسه هماهنگی، تاکید کرد: باید امکاناتی فراهم شود که سنندج را به عنوان پایتخت شافعی‌‌مذهبان جهان معرفی کنیم.

بهرام نصراللهی زاده با اشاره به اینکه سالانه اعتبارات کلانی در بسیاری از کشورهای توسعه یافته جهان برای توسعه گردشگری هزینه می شود، گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای توسعه صنعت گردشگری در کردستان ضروری است.

او با بیان اینکه برگزاری این دست برنامه‌ها در استان امروز موضوعی جاافتاده است و ظرفیت برای برگزاری رویدادهای ملی و بین‌المللی در کردستان وجود دارد، یادآور شد: تجربه برگزاری همایش‌های بین‌المللی در سال‌های گذشته در استان داریم که نمونه آن برگزاری همایش بین‌المللی سکونتگاه‌های غیررسمی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان ادامه داد: توسعه صعنت گردشگری و توسعه استان در بخش‌های مختلف در گرو معرفی هرچه بیشتر کردستان است چون واقعیت این است که عدم معرفی و یا بد معرفی‌شدن استان در گذشته ضربه‌های زیادی به استان وارد کرده که باید با برگزاری این دست برنامه‌ها آن مشکلات را جبران کنیم.

نصراللهی‌زاده تاکید کرد: باید از هر روزنه‌ای برای توسعه صنعت گردشگری استان استفاده کنیم، حضور مهمانان در رویدادهای مختلف در رونق صنعت گردشگری مثمرثمر است و همه دستگاه‌ها باید در برگزاری هرچه کیفی این همایش‌ و کنفرانس‌ها تلاش کنند تا به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم.

او اذعان داشت: در قالب این رویدادهای ملی و بین‌المللی می‌توان ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان را به خوبی معرفی کرد تا جذب سرمایه‌گذار هم محقق شود.

رئیس سازمان مدیریت کردستان خاطرنشان کرد: در سند آمایش ملی، سنندج یکی از دروازه‌های اقتصادی کشور با غرب آسیا است، که ما باید زمینه‌های استفاده از این ظرفیت‌های لازم در راستای توسعه استان و شهرستان فراهم کنیم.

40 متخصص خارجی تاکنون داوطلب شرکت در همایش عصر آهن ایران شده اند

در این جلسه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان هم از برگزاری همایش ملی «عصر آهن ایران» در کردستان خبر داد.

محسن علوی با اشاره به اینکه کردستان قبل از انقلاب جز نقاطی بوده که حاکمیت هیچ نگاهی به سیستم باستان‌شناسی در آن نداشته است، گفت: سه همایش باستان‌شناسی طی چند سال اخیر برای معرفی ظرفیت‌ها و توانایی‌های استان در این حوزه برگزار شد چرا که استان کردستان یکی از مناطق مهم مربوط به عصر آهن در کشور است.

او یادآور شد: در همین راستا برگزاری همایش ملی «عصر آهن ایران» در کردستان در دستور کار قرار گرفته که در وهله اول، بزرگترین متخصصان عصر آهن داخل و خارج از ایران شناسایی شده و مکاتباتی هم با آنان انجام گرفته است.

علوی به فراخوان مقاله همایش ملی عصر آهن و ارسال آثاری از سوی متقاضیان تا به امروز خبر داد و گفت:‌ تاکنون نزدیک به 40 نفر از متخصصین خارجی داوطلب شرکت در این همایش شده‌اند.

او از برگزاری همایش ملی عصر آهن ایران در روزهای 11 و 12 آبان ماه امسال در سنندج خبر داد و خاطرنشان کرد: 45 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده است.

10 مهرماه، آخرین مهلت شرکت در نخستین کنفرانس بین المللی گردشگری کردستان است

دبیر اجرایی نخستین کنفرانس بین‌المللی گردشگری و توسعه کردستان هم در این جلسه هماهنگی اظهار داشت: این کنفرانس با هدف کمک به گردشگری و توسعه استان و شناسایی راه‌حل‌ها و موانع و چالش‌های موجود در این صنعت در استان برگزار می‌شود.

خبات نسایی خاطرنشان کرد: بیان ارزش گردشگری و جایگاه آن در کشور و ارتقاء برند دانشگاه کردستان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی از دیگر اهداف مهم برگزاری این کنفراس بین‌المللی است.

او آخرین مهلت ثبت‌نام برای شرکت در این کنفرانس بین‌المللی را 10 مهرماه امسال و آخرین مهلت ارسال آثار را 15 شهریور عنوان کرد و گفت: این کنفرانس براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته با حضور مهمانانی از داخل و خارج از کشور در دهم و یازدهم مهرماه امسال در مرکز استان برگزار خواهد شد.

نسایی با یادآوری اینکه گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه کردستان و دانشگاه پلی‌تکنیک سلیمانیه متولی برگزاری این کنفرانس بین‌المللی هستند، گفت: در این کنفرانس، پنج نفر سخنران از غرب اروپا به صورت اسکایپ سخنرانی خواهند داشت که این کار در راستای به حداقل رساندن هرچه بیشتر هزینه‌ها انجام گرفته است.

او خاطرنشان کرد: 70 مقاله تا به امروز به دبیرخانه ارسال شده که 40 تا 50 مقاله از این تعداد تایید شده و حدود 18 مقاله در قالب سخنرانی و پوستر در این همایش ارائه خواهد شد.

حضور 40 مهمان خارجی و 60 مهمان داخلی در همایش ورزش و توسعه پایدار
هیمن محمدی، دبیر نخستین همایش بین‌المللی ورزش و توسعه پایدار هم درباره این همایش توضیح داد: 50 مقاله تا به امروز به دبیرخانه این همایش ارسال شده است که با توجه به فرصت باقی‌مانده برای ارسال مقالات، هنوز وارد فاز داوری مقالات نشده‌ایم.
او خاطرنشان کرد: این همایش بین‌المللی به همت گروه تربیت بدنی دانشگاه کردستان و دانشگاه سیلمانیه برگزار می‌شود.
محمدی یادآوری کرد: براساس برنامه زمان‌بندی، همایش بین‌المللی ورزش و توسعه یکم و دوم آبان‌ماه امسال با حضور مسوولان کشوری و استانی و سخنران‌های صاحب‌نظر برگزار می‌شود.
او افزود: ضمن حضور صاحبان آثار، 40 مهمان خارجی و 60 مهمان داخلی از استان‌های مختلف در این همایش حضور دارند.

کد خبر 147022

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha