به گزارش کُرد پرس مرادی، گفته است: ۹ قطعه از این پرنده را در حاشیه دریاچه زریبار مشاهده کرده و از حضور آنها عکس هایی گرفتهام.
وی با اشاره به اینکه در شهریور هم این گونه پرنده در زریبار مشاهده شده است، اضافه کرد: زیستگاه این پرنده در مناطق باتلاقی، لجنزارهای ساحل، تالابها و نواحی نیزاری با آب کم عمق است و در بوتهزارها یا روی درختان آشیانه درست میکند.
این عکاس طبیعت مریوانی در بهار امسال گونههای فلامینگو و کشیم بزرگ و جوجههایش، کورکوربال سیاه و کوکوی خالدار را هم در حاشیه تالاب بین المللی زریبار مریوان مشاهده و تصاویرشان را ثبت کرده است.
اکراس سیاه ۵۵ سانتیمتر طول دارد و پرندهای است با منقار خمیده و پاهای بلند که از دور تقریبا سیاه یکدست به نظر میآید ولی از نزدیک پر و بال آن قهوهای نایل به زرشکی و بالها و دم این پرنده جلای سبز و برنزی دارد.
تاکنون ۹۷ نوع پرنده، ۳۱ گونه پستاندار، ۱۳ گونه خزنده، ۱۱ نوع ماهی یک گونه مارماهی، پنج گونه فیتوپلانکتون و ۱۷ گونه زئوپلانکتون در تالاب بینالمللی زریبار شناسایی شده است.
گیاهان شناوری چون سراتوفیلیوم، سریوفیلیوم و گونه هایی از گیاهان خاردار و گونههای نی، هزارنی، بارهنگ آبی، نیلوفر آبی، علف هفت بند، پیچکها، لویی، بزواش، جگن و نعناع پوشش گیاهی این تالاب را تشکیل میدهد.
سیاه ماهی خالدار، سیاه ماهی معمولی، عروس ماهی و ماهی گامبوزیا از جمله گونههای بومی و ماهی آمور سفید، کپور آیینهای، کپور معمولی، کپور سرگنده (بیگ هد) و فیتوفاک از جمله گونههای غیربومی این دریاچه است.
نظر شما