به گزارش خبرنگار کردپرس، چندی پیش در پی انتشار مطلبی در خصوص مشکل آبرسانی به روستای «مالوجه» از توابع شهرستان قروه مطلبی تحت عنوان «افشاگری در خصوص هزینه کرد قرارگاه جوادالائمه برای تجهیز چاه آب مظفرآباد» در یکی از کانال های تلگرامی محلی منتشر شد.
در این مطلب انتشار یافته عنوان شده که «در سال ۹۷ طبق اظهارات آقای جعفری؛ مسئول قرارگاه جوادالائمه از طرح کرامت۲ به خاطر مشکل آب مالوجه مبلغ 500 میلیون ریال به حساب آبفار شهرستان قروه جهت تجهیز یکی از چاه های مظفرآباد پرداخت گردیده است. لذا سوال اینجاست پولی که از جیب سپاه برای تجهیز چاه مظرآباد در راستای حل مشکل آب مالوجه پرداخت شد. چرا تاکنون مشکل آب حل نشد و بلکه بدتر هم شد.»
در این مطلب همچنین از وعده رفع مشکل آب روستای «مالوجه» با تجهیز این چاه توسط رئیس آب و فاضلاب روستایی قروه سخن گفته و به شفافیت سازی در این زمینه اشاره شده است.
همین مسئله واکنش آب و فاضلاب روستایی شهرستان قروه را به همراه داشت و در جوابیه ای که به خبرگزاری کردپرس به عنوان یک رسانه رسمی، ارسال کردند، ضمن رد چنین مطلبی؛ توضیحاتی را در راستای روشن گری اصل موضوع ارائه داده اند.
متن این جوابیه به شرح زیر است:
باسلام؛
بدینوسیله به اطلاع می رساند بسیج سازندگی مبلغ 50 میلیون تومان جهت کمک به تجهیز چاه بغل زنی شماره 1 مظفرآباد به حساب پیمانکار منتخب آقای سیفی واریز و ایشان هم در تاریخ 8 اردیبهشت ماه 98 چاه مذکور را تجهیز نمود که طی نامه ای به پیوست با شماره 2/ص/98/198 مورخ 9 اردیبهشت ماه 98 به متولیان مربوط گزارش گردیده است.
ضمن اینکه رئیس آب و فاضلاب روستایی قروه هم در خصوص رفع بی آبی مالوجه هیچ قول و تعهدی نداده ولی متعهد شده بودند در صورت پرداخت مبلغ سپاه مابه التفاوت آن را سریع به پیمانکار پرداخت نمایند که ایشان نسبت به تجهیز چاه اقدام نماید که همین اتفاق هم افتاد و غیر این هیچ گونه تعهد و قولی از جانب «آقای باقری» به دهیاری و شورای روستا داده نشده است.
لازم به ذکر است در سال 97 برای روستای مالوجه تقریبا مبلغ 800 میلیون تومان (تعویض 3 کیلومتر خط انتقال از زرینه به طرف باباگرگر،حفر یک حلقه چاه و تجهیز چاه بغل زنی و ...) هزینه گردید .
همچنین با توجه به افت سطح آب های زیرزمینی و وجود 20 روستا و 3 هزار و 73 اشتراک و 7 باب ایستگاه پمپاژ میان راهی، 20 باب مخزن و 112 کیلومتر خط انتقال نباید انتظار معجزه از چاه بغل زنی داشت؛ لذا باعنایت به اینکه کشورمان از لحاظ آب و هوایی در قسمت خشک و نیمه خشک قرار دارد باید با شرایط موجود سازگار شد.
در ضمن مصرف روستای مالوجه بیشتر از حد استاندارد بوده و نیاز است با رعایت الگوی مصرف از تنش آبی امسال عبور کرد و باتوجه با اینکه مالوجه دارای بیشترین بدهکاری در سطح استان کردستان است لذا خواهشمندیم با پرداخت آب بهای خود این امور را در ارایه خدمات بهتر یاری نمایند.
لذا آب و فاضلاب روستایی شهرستان قروه ضمن رد مطلب منتشر شده و تکذیب اینکه خیانتی در کار صورت گرفته و یا شفافیتی نبوده اعلام می دارد انتشار مطالب این چنین بدون داشتن مدرک جز اینکه باعث تشویش اذهان عمومی می شود هیچ نتیجه ای نخواهد داشت؛ بنابراین فعالان فضای مجازی بهتر است باتوجه به وضعیت کمبود آب در شهرستان جهت فرهنگ سازی و تلاش برای بهبود کمبود آب در سطح شهرستان قدم بردارند./
«اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان قروه»
نظر شما