به گزارش خبرگزاری کُردپرس، استاندار کردستان در این جلسه اظهار داشت: افرادی از بخش خصوصی که مشتاق سرمایهگذاری در استان هستند را باید با تسهیلگری در انجام امور جذب کرد تا برای استان تولید ثروت داشته باشند.
بهمن مرادنیا افزود: یکی از اموری که میتواند جذبکننده سرمایهگذار در بخش خصوصی باشد تبلیغات و شناساندن مکانهای تاریخی و بناهای متعدد شهر سنندج و استان کردستان برای جذب سرمایهگذار است.
رئیس سازمان مدیرتی و برنامه ریزی استان کردستان هم در این جلسه از واگذاری عمارت متوسل سنندج به بخش خصوصی خبر داد و آن را پنجمین پروژه ای اعلام کرد که پس از استخر سرپوشیده سقز، سالن ژیمناستیک بانه، عمارت احمد زاده و عمارت مصری جهت مرمت طبق استانداردهای سازمان میراث فرهنگی و بهره برداری به بخش خصوصی واگذار شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان هم در ادامه این جلسه اظهار داشت: با توجه به اینکه شهر سنندج یکی از مراکز مهم معماری در غرب کشور است لذا باید از این ظرفیت به طور کامل استفاده کرد.
محسن علوی افزود: بناهای قدیمی شهر سنندج پتانسیل بسیار مناسبی برای جذب گردشگر و حتی سرمایهگذاری بخش خصوصی در استان هستند.
او یادآور شد: در حال حاضر در شهر سنندج هفت بنای تاریخی داریم که قابلیت تبدیل شدن به مرکز جذب گردشگر را دارند و امروز طبق ماده27 بنای متوسل را به بخش خصوصی معرفی کردهایم.
در پایان این جلسه ضمن تحویل عمارت به سرمایه گذار بخش خصوصی مبلغ کل سرمایه گذاری ۵۰۷ میلیون تومان برآورد شد که به گفته سرمایه گذار طرح، در برآورد ساخت 9 ماه اجرا میشود و 5 اتاق و یک کافه رستوران را نیز شامل میشود.
نظر شما