به گزارش خبرگزاری کردپرس، پریچهر قنبری قنبری با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفهای از سال 1397 به صورت استانی اداره میشود و دارای دو آموزشکده پسرانه و دخترانه می باشد که به صورت تکجنسیتی اداره میشوند، تصریح کرد: هرچند این دانشگاه در سال ۹۰ از آموزش و پرورش منفک و به وزارت علوم منتقل شده است اما هنوز متناسب با جایگاهش از بودجه دانشگاهی مورد نیاز برخوردار نیست.
وی رسالت این دانشگاه را مهارتآموزی و گسترش این فرهنگ عنوان کرد و ادامه داد: از مسئولین استان انتظار داریم با توجه به ماهیت این دانشگاه در وابستگی به کارگاه و آزمایشگاه و لزوم بهروز نمودن تجهیزات کارگاهی در تجهیز و بروز رسانی کارگاهها و آزمایشگاهها با این دانشگاه مساعدت نمایند تا هر چه بیشتر و بهتر شاهد تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی آن باشیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان افزود: دانشجویان این دانشگاه نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش پیدا کرده و در واقع استقبال از این دانشگاه یعنی این که جامعه کم کم به موضوع مهارت آموزی اهمیت بیشتری میدهد.
قنبری با بیان این که در مهر سال گذشته 450 نفر ورودی جدید ثبت نام کردهاند که این تعداد در مهرماه سال جاری به 700 نفر رسیده است، تصریح کرد: امکانات آزمایشگاهی و کاربردی این دانشگاه فرصتی مناسب را برای حرفهآموزی به معنای واقعی فراهم کرده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان ایلام از ارائه 11 طرح از دانشجویان این دانشگاه در جریان سفر معاون فناوری رئیس جمهور به استان ایلام خبر داد و تصریح کرد: بر اساس این توانمندیها دانشگاه مجوز مرکز نوآوری و شکوفایی را دریافت کرد.
قنبری ادامه داد: ارزیابیها نشان میدهد که ۷۰ درصد دانشآموختگان این دانشگاه مشغول به کار میشوند که نتیجه نگرش، دانش و مهارتی است که از دانشگاه آموختهاند.
وی ترویج فرهنگ کار را از نیازهای امروز استان دانست و تاکید کرد: همافزایی دستگاههای اجرایی راه تحقق منویات مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال و همچنین سیاستهای کلی دستیابی بهترین مدل برای تحقق رونق تولید است و این دانشگاه هم آماده نقشآفرینی در این عرصه است.
نظر شما