مجوز پذیرش دانشجوی رشته پرستاری به نام سقز/ راه اندازی مجتمع یا پاک کردن صورت مساله؟

سرویس کردستان- در حالی که دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صدور مجوز پذیرش ۲۰ دانشجو در مقطع کارشناسی در رشته پرستاری برای نخستین بار در شهرستان سقز خبر داده، که وضعیت راه اندازی مجتمع عالی سلامت سقز از سال 1395 تاکنون مبهم است.

به گزارش کردپرس؛ بر اساس اعلام این دانشگاه، مجوز یک دوره پذیرش دانشجو در رشته پرستاری با ظرفیت حداکثر ۲۰ نفر در یک ترم تحصیلی در مقطع کارشناسی به شرط انجام تعهدات توسط دانشگاه و درج آن در دفترچه کنکور سراسری از سوی معاونت آموزشی وزارت متبوع صادر شد.

بر این اساس پذیرش دانشجویان جزو سهمیه دانشگاه علوم پزشکی کردستان بوده و مدرک تحصیلی آنان توسط همین دانشگاه صادر خواهد، ی این دانشجویان، دانشجوی دانشگاه مادر در مرکز استان محسوب شده و مسئولیت همه فرایندهای آموزشی بر عهده دانشگاه مادر در مرکز استان است.

این در حالی است که سال گذشته نیز چند دانشجو به نام سقز جذب شد اما کمترین اقدام برای راه اندازی مجتمع عالی سلامت سقز صورت نگرفته است.

باید خاطرنشان ساخت: یکی از نیازها و مطالبه های اصلی مردم سقز بعنوان دومین شهرستان بزرگ استان کوردستان با جمعیت بیش از ۲۴۰ هزار نفری و دارای موقعیت منطقه ای مناسب، راه اندازی مجتمع آموزش عالی سلامت در این شهرستان بوده که سال هاست پیگیری و راه اندازی آن در دستور مسئولان شهرستانی و استانی قرار گرفته است.

ابلاغیه وزارت بهداشت برای راه اندازی مجتمع

نهایتاً در تیرماه ۱۳۹۵ براساس ابلاغیه وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی کوردستان در ۲۵۳مین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با تاسیس مجتمع آموزش عالی سلامت در سقز موافقت شد.

براین اساس و به دنبال دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مقرر شد در این مجتمع رشته های پرستاری، بهیاری، مامایی و… دایر شود.

وعده شروع بکار دانشکده در سال ۹۷

سیامک واحدی، رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی کوردستان در بهمن ماه ۹۶ اظهار کرده بود: دانشکده پرستاری سقز سال ۹۷ دانشجو پذیرش می کند.

همچنین مدیر وقت شبکه بهداشت و درمان سقز با اشاره به سخنان واحدی بیان داشته که: مجتمع عالی سلامت سقز از سال ۹۷ آغاز به کار و در اولین سال دانشجوی پرستاری پذیرش می کند.

محمد سرکوت غوثی افزود: این مجتمع در سال های دیگر می تواند دانشجو در رشته های از جمله، فوریت های پزشکی، بهداشت خانواده و بهداشت محیط پذیرش کند.

مدتی بعد دکتر بهرامی مدیر شبکه بهداشت سقز نیز از راه اندازی این مجتمع در سال ۱۳۹۸ خبر داده بود.

رئیس فعلی دانشگاه علوم پزشکی هم بارها وعده راه اندازی مجتمع عالی سلامت سقز در سال های 1399 یا 1400 داده بود اما تا به امروز هیچگونه ساختمان، مرکز یا زمینی برای راه اندازی آن درنظر گرفته نشده است.

مشکلات فرارو و لنگ بودن قضیه بعلت نبود فضا

یکی از مشکلات موجود در این راستا کمبود یا نبود فضای مناسب دانشگاهی در بدو تاسیس می باشد، که قاعدتاً در اکثر شهرستان ها در بدو تاسیس با مشکلات مشابه مواجه هستیم و از طریق همکاری و همراهی سایر ادارات و نهادها و خیرین این مشکلات حل می شود، لذا قرار بود ساختمان هایی مانند ساختمان سابق بیمه تامین اجتماعی، آموزشکده مامایی سقز و... برای این امر اختصاص یابد اما وعده های بدون عمل پایانی ندارد و بجای راه اندازی آن در شهرستان هایی مانند مهاباد و اختصاص اعتبارات لازم، اعلام می کنند که در سنندج بنام سقز دانشجو می گیریم که عملاً پاک کردن صورت مساله می باشد.

حال باید دید وزارت بهداشت و مسئولان مرتبط چه پاسخی برای مردم سقز و چه برنامه ای برای تاسیس مجتمع عالی سلامت در این شهر دارند؟

کد خبر 14989

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha