به گزارش کُرد پرس، سعید بسطامی در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته دولت، با بیان اینکه شهرستان بیجار یک هزار کیلومتر راه روستایی و ۳۷۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد، اظهار کرد: 6 محور شریانی در بیجار شامل 3 محور اصلی بیجار- دیواندره، بیجار- زنجان و بیجار- همدان و 3 محور فرعی بیجار- تکاب، بیجار- قروه و بیجار- قیدار هستند که نگهداری از جادهها هزینهبردار است و با افزایش طول جادهها در سالهای اخیر دستگاه و ماشین آلات جدیدی به ما اختصاص ندادند.
وی به فعالیت های امسال راهداری در بیجار اشاره کرد و افزود: در محور بیجار- دیواندره، بیجار- تکاب و بیجار-همدان به ترتیب حدود ۴۵، ۶۳ و ۳۰ کیلومتر شانهسازی، احیای قنو و ترمیم و تسطیح انجام شد و برنامه آینده ما ترمیم و تسطیح شانه جاده حدود ۵۵ کیلومتر در جاده بیجار- زنجان است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان بیجار در خصوص حادثهخیزترین جاده در شهرستان، بیان کرد: طی استعلامی که از پلیس راه گرفتیم پرحادثه ترین جاده، جاده بیجار- تکاب است و پرترددترین جاده بیجار- زنجان است.
بسطامی ادامه داد: در جاده بیجار- تکاب 3 پیچ خطرناک را شناسایی کردیم و یکی از این محلهای حادثه خیز در گردنه صلواتآباد اصلاح شد، یکی دیگر از این محلها، اتصال راه روستایی علی آباد و آبباریک به جاده اصلی بود که دید کافی در این مکان وجود نداشت که این محل با برداشت خاک با فعالیت حدود ۴۰ روزه اصلاح شد.
وی با اشاره به هزینه آسفالت راه روستایی، یادآور شد: در حال حاضر ۵۵ کیلومتر راه روستایی آماده آسفالت داریم، هزینه آسفالت و قیرپاشی برای هر کیلومتر حدود ۹۵۰ میلیون تومان است و تا زمانی که اعتباری نباشد قادر به انجام آسفالت راه روستایی نیستیم.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان بیجار گفت: در شهرستان بیجار از هزار کیلومتر راه روستایی حدود ۴۷۰ کیلومتر آسفالت است که نسبت به سرانه آسفالت استان کردستان که 54 درصد است، 7 درصد پایینتر است.
بسطامی اظهار کرد: آسفالت راههای روستایی حسین آباد گرگان و آغبلاغ انجام شد و تا چند روز دیگر آسفالت راه روستایی شریفکندی شروع خواهد شد و آسفالت راه روستاهای زیوه و چالاب نیز پس از آن امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: دهیاران روستاها به ما مراجعه میکنند و انتظار آسفالت شدن راه روستای خود را دارند، متوسط هزینه زیرسازی و آسفالت جاده روستایی به ازای هر کیلومتر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است و برای انجام آسفالت نیاز به اعتبارات داریم.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان بیجار بیان کرد: امسال قولهایی داده شده که ۳۵۰ میلیارد تومان در حوزه راه روستایی به استان کردستان تزریق شود اما معمولاً اعتباری که در عمل اختصاص داده میشود از مقدار وعده داده شده کمتر است.
بسطامی به تشریح حمل و نقل جادهای در بیجار پرداخت و ادامه داد: حدود 6 میلیون تن حمل خاک آهن در سال از معادن حسنآباد در شهرستان وجود دارد، حدود ۱۴ شرکت باربری در پایانه شرکت سیمان فعال هستند و 3 شرکت مسافربری در شهر بیجار و 3 شرکت حمل و نقل در حسنآباد یاسوکند و در مجموع ۲۰ شرکت زیر نظر سازمان راهداری مشغول به کار هستند و هر هفته بازدیدهایی از این شرکتها انجام میشود.
وی یادآور شد: حمل و نقل در شهرستان بیجار به دلیل معادن حسنآباد یاسوکند، پایانه شرکت سیمان و تولید گندم از نظر درجه بندی سازمان راهداری جزو شهرهای درجه یک ایران است.
نظر شما