به گزارش خبرنگار کُردپرس،در مناظره سیاسی که عصر امروز سهشنبه ۲۶ آذرماه در دفتر خبر فوری برگزار شد، «صادق زیباکلام» استاد دانشگاه تهران در مناظره با «امیر ابراهیم رسولی»، مدیرمسئول سایت نماینده در پاسخ به این سوال کُردپرس که کارنامه دولت در حوزه استفاده از نیروهای نخبه اقوام در بدنه مدیریتی کشور را چگونه ارزیابی میکنید،گفت:روزی که انقلاب شد یک مشکل داشتیم بنام خلق کُرد و احزاب کُردی.خدا نکند این نظام آسیبی ببیند اگر امروز حکومت مرکزی که در تهران حکمروایی میکند به هر دلیلی تضعیف شود و با مشکل مواجه شود،مشکل فقط کُردها نخواهند بود.
وی افزود:من واقعا از هر سناریوی تندی که ممکن است اتفاق بیافتد میترسم.چرا چهل سال پیش فقط یک مورد بنامخلق کُرد در کشور وجود داشت،اما الان خلقهای دیگری به آنها اظافه شده است؟ برای این که دموکراسی در این چهل سال اجرا نشد.اگر در این چهل دموکراسی اجرا میشد قومیتها زخم خورده نبودند.بنابراین هیچ راه و گزینهای بجز دموکراسی نداریم.
وی ادامه داد:هر چقدر در پرتو دموکراسی اقوام کشور بتوانند فعالانه در کشور به فعالیت بپردازند،مشکلات این حوزه حل میشود.جلوی قومیتها را با زور نمیتوان گرفت،همانطور که رضاخان نتوانست بگیرد،اگر قابل اجرایی بود بشار اسد موفق میشد.ما مشکلات کشور را تنها در چارچوب دموکراسی میتوانیم حل کنیم.
موافق آقای زیباکلام نیستم
«امیر ابراهیم رسولی» مدیرمسئول سایت نماینده و از فعالان رسانهای اصولگرا با بیان این مطلب که موافق اظهارات زیباکلام در خصوص اقوام نیست،توضیح داد:اختلاف نظرم با آقای زیباکلام این است که اقوام ممکن است گلایه داشته باشند، اما زخیم عمیقی وجود ندارد.همین الان در مناطق مختلف کشور زبانهای مادری تدریس میشوند و در کنار زبان فارسی نشریات و سایت ها از زبانهای مختلف استفاده میکنند.
وی ادامه داد:موضوع را به صحبتهای آقای زیباکلام و مسئله دموکراسی ارجاع میدهم؛آقای روحانی با مناطق سنی نشین تعامل نمود و رای جمع کرد ولی ایشان چکار برای آنها انجام داد.مگر دموکراسی حکمفرما نبود پس چرا هیچ کاری نکردید؟آقای روحانی میتوانست با کُردها،ترکها،لرها هم جلسه برگزار کند،پس چرا برگزار نکرد؟
رسولی با مخاطب قرار دادن رییس جمهور،تاکید کرد:آقای روحانی با اقوام مختلف مینشستید و مشکلاتشان را میشنیدید و حل میکردید،پس چرا نکردید؟!
رسولی سپس خطاب به زیباکلام گفت:آقای زیباکلام مشکل ما در کشور الان قومیتها نیست.گلایه دارند اما مشکل قومیتی وجود ندارد.مشکل ما اشتغال،بی توجهی و معضلات معیشتی است.
وی افزود:در این سالها کجا مسئولان دولتی به روستایی رفتند و به یک کشاورز گفتند،مشکل تو چیست؟تولید کننده چه دردی داری؟ اقای دکتر مشکلات ما این ها است.اینها مباحث فرعی است که در دانشگاهها باید به آنها پرداخت.
نظر شما