به گزارش کردپرس، به نقل از ایرنا؛ محمدمهدی شهریاری بیان کرد: از مجموع ۴۵۰ واحد راکد و نیمه فعال این سطح استان در این مدت، ۲۵۰ واحد با همکاری بانک های عامل و دستگاه قضایی دوباره فعالیت خود را آغاز و به چرخه تولید بازگشته است.
استاندار آذربایجانغربی اظهار داشت: برخی از واحدهای تولیدی سطح استان حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال بدهی به بانک های مختلف دارند و روند فعال سازی آن بسیار پیچیده بوده که احیای دوباره آن مشکلات بیشتری نیز به دنبال خواهد داشت زیرا تزریق نقدینگی به این واحدها تنها بدهی آنها را افزایش خواهد داد.
شهریاری با اشاره به شرایط تورمی جامعه بیان کرد: با توجه به ممنوعیت واردات کالاهایی که تولید داخل دارند، ارزش افزوده کالاهای تولیدی افزایش یافته و این امر موجب فعال شدن واحدهای داخلی شده است .
او تاکید کرد: با تلاش و پیگیری مجموعه اقتصادی استان، بازگشت واحدهای تولیدی دیگری نیز در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر جهش و رفع موانع تولید به مدار تولید از سرگرفته شده و چرخ آنها مجدد به حرکت خواهد افتاد.
شهریاری اضافه کرد: همچنین دولت در سالهای اخیر با حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی مانند احیای واحدهای راکد و نیمه فعال، اجرای طرحهای رونق و رفع موانع تولید، ارائه بستههای حمایتی و تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط و طرح اشتغال فراگیر، راهبرد حمایت از تولید داخلی و کاهش نرخ بیکاری را بیش از پیش در دستور کار خود قرار داده است.
نظر شما