کم رنگ شدن نقش احزاب کرمانشاه در انتخابات مجلس/ تغییر اولویت ها در انتخاب کاندیدای اصلح

سرویس کرمانشاه ـ کارنامه منفعل احزاب کشوری و استانی باعث شده است که نقش حزب ها در پیروزی کاندیداهای مجلس یازدهم در استانی به مانند کرمانشاه بی اثر و بی فروغ شود.

به گزارش خبرنگار کردپرس، در کشورهای مختلف جهان، احزاب و گروه های سیاسی نقش بسیار مهمی را در انتخابات بر عهده دارند تا حدی که نامزدهای انتخاباتی امید بسیاری به حمایت حزب مطبوع خود دارند.

در ایران نیز وضعیت تا سالهای قبل اینگونه بود و احزاب نقش بی بدیلی در انتخابات داشتند و جامعه نیز خواسته یا ناخواسته متاثر از تصمیم احزاب بودند.

حال بعد از اینکه منتخبین احزاب در کشور و در استانها نتوانستند که به وعده هایی خویش جامعه عمل بپوشانند به تدریج اعتماد مردم به احزاب کاهش یافت و این بی اعتمادی در برخی از استانها کشور همانند کرمانشاه، کردستان، ایلام، همدان و... محسوس تر است.

با نگاهی به چیدمان نمایندگان مجلس دهم در کرمانشاه به عینه شاهد مصداق بارز کاهش تاثیر احزاب در انتخابات هستیم.

در بین نمایندگان کرمانشاه از هر طیفی وجود دارد و معیار انتخاب مردم این استان چیزهای دیگری است و نقش احزاب در این انتخابات بی گمان بسیار کم رنگ می باشد.

امسال هم بعد از گذشت چهار سال از مجلس دهم و عملکرد منفعلانه نمایندگان فعلی، بی شک احزاب هرگز نمی توانند به مانند دیگر کلانشهرها نقش و تاثیر خاصی بر انتخابات این دوره مجلس داشته باشند و عملا باید گفت که احزاب در استانی همانند کرمانشاه دیگر نقشی در انتخاب یک کاندیدا نخواهند داشت.

خود احزاب استانی و دفاتر آنها در کرمانشاه هم امسال به مانند سایر ادوار آن تکاپوی سابق برای معرفی کاندیدای مورد نظر خود را ندارند و از سوی دیگر کاندیداها هم به خوبی می دانند که حمایت یا عدم حمایت احزاب استانی از آنان تاثیری در آرای شان نخواهد داشت.

8 نماینده فعلی کرمانشاه در مجلس نه نشان از اصلاح طلب بودن دارند، نه اصولگرا و نه مستقل، بلکه در برخی از اوقات تشریک مساعی داشتند و در جایی دیگر اختلاف نظر که این به طور نامحسوس و غیرمستقیم نشان می دهد که نمایندگان فعلی استان کرمانشاه در مجلس دهم با قدرت احزاب به بهارستان راه نیافته اند و معلول عناصر دیگر هستند.

با این حال برخی از احزاب در استان کرمانشاه این روزها به اصطلاح در حال برانداز کردن کاندیداهای اصلح هستند!! حال این ملاک از نظر احزاب چه چیزی می باشد، بماند.

بی شک در انتخابات اسفندماه امسال نقش احزاب استانی و کشوری در استانی همانند کرمانشاه بر انتخابات مجلس یازدهم کم اثر و شاید هم بی اثر باشد، زیرا کارنامه احزاب در اذهان مردم خروجی امیدوارکننده ای نداشته است و مردم در انتخاب خود سعی می کنند که دیگر اولویت ها را برای کاندیدای اصلح خود مدنظر داشته باشند تا حمایت احزاب و یا گروه های سیاسی و یا گرایش نماینده به فلان حزب.

کد خبر 159975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha