گفت‌وگوی حلبوسی و پلاسخارت درباره دولت جدید عراق و قانون انتخابات

سرویس عراق و اقلیم کردستان - رئیس مجلس نمایندگان عراق و نماینده دبیرکل سازمان ملل در این کشور در رابطه با تلاش های در جریان برای تشکیل دولت جدید و تصویب قانون انتخابات گفت و گو کردند.

به گزارش کردپرس به نقل از پایگاه خبری بغداد الیوم، دفتر اطلاع رسانی محمد حلبوسی، رئیس مجلس نمایندگان عراق شامگاه امروز (پنج شنبه) با صدور بیانیه ای اعلام کرد که وی پذیرای جنین هنیس پلاسخارت، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در این کشور بوده است.

بنا بر آن چه در این بیانیه آمده، رئیس مجلس نمایندگان عراق و نماینده دبیرکل سازمان ملل در دیدار خود ضمن بررسی تحولات اوضاع سیاسی این کشور، بر لزوم انتخاب یک کابینه دولت در بازه زمانی تعیین شده در قانون اساسی در راستای تحقق خواسته های مردم تاکید کردند.

در دیدار حلبوسی و پلاسخارت، تلاش های مجلس نمایندگان عراق برای ادامه تصویب قانون جدید انتخابات و تکمیل آن در راستای ایجاد زمینه لازم برای شهروندان این کشور جهت انتخاب به صورت شفاف و قابل قبول، توانمندسازی همگان برای راهیابی به مجلس بر اساس سیستم رای بیشتر و اهمیت بازگرداندن اعتماد به فرآیند انتخابی و سیاسی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در همین حال، نماینده دبیرکل سازمان ملل در عراق بر پشتیبانی سازمان از تلاش های مجلس نمایندگان این کشور در این زمینه و آمادگی برای ارائه کمک در راستای تحقق استانداردهای بین المللی در رابطه با مکانیزم های انتخابات بر اساس قانون جدید تاکید کرد.

کد خبر 159993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha