به گزارش خبرگزاری کردپرس، علی کریمی با اشاره به اینکه یکی از راه‎های متداول برای کلاهبرداری اینترنتی استفاده از رمز دوم کارتهای بانکی بود افزود: 86 درصد از کل جرائم سالهای گذشته کشف شده است.
پلیس فتای استان کرمانشاه با بیان اینکه براساس هماهنگی بین پلیس فتا و بانک مرکزی رمز دوم پویا در دستور کار قرار گرفت گفت: با این اقدام دست کم 40 تا 50 درصد از جرائم اینترنتی در زمینه برداشتها کاهش مییابد.
وی با اشاره به اینکه رمز پویا 60 تا 120 ثانیه اعتبار دارد و فرصتی برای کلاهبرداری وجود ندارد افزود: مردم در مراجعه به سایتها باید اطمینان پیدا کنند که سایت جعلی نباشد.
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه با بیان اینکه سارقان و کلاهبرداران در تمام فضاها همواره روشهای جدیدی برای کلاهبرداری دارند عنوان کرد: فضای مجازی بستر بسیار مناسبی برای فعالیتهای اقتصادی است اما افرادی از این موقعیتها سوءاستفاده میکنند.
کریمی با اشاره به اینکه برنده شدن در سایتها و کمک هزینه عتبات عالیات از روشهای رایج کلاهبرداری است بیان کرد: منشیگری در فضای مجازی از دیگر کلاهبرداریها است که در استان کرمانشاه بهدلیل آمار بالای بیکاری بسیار رایج است.
وی درباره رصد جرائم انتخاباتی در فضای مجازی گفت: بسیاری از افراد تحت عناوین مختلف با نامزدهای انتخاباتی توهین میکنند یا سایتهایی جعلی به نام این کاندیداها راهاندازی میشود.
پلیس فتای استان کرمانشاه افزود: تبلیغات قبل از شروع زمان قانونی نیز از دیگر جرائم است و افرادی که قبل از این موعد فعالیتی انجام دهند رصد و معرفی میشوند.
نظر شما