به گزارش کُرد پرس، مسعود اخوانفرد در همایش بصیرت افزایی به مناسبت ۹ دی که در محل تالار فردوسی دانشگاه کردستان برگزار شد، با بیان اینکه استان کردستان مسائل و مشکلات زیادی دارد و محرومیت مضاعف در آن مشهود است ، گفت: مردم مرزنشین این منطقه از ما و کشور در مقابل بیگانگان به نوعی مخافظت میکنند و بارها دشمن در این استان باقصد تفرقه ورود کرده و در این میان بحث وحدت امری جدی است.
وی با اشاره به اینکه ما همه خود را مدیون شهدای مظلوم بومی و غیربومی کردستان و مردم این خطه میدانیم افزود: دشمنان همواره برای ما و به طور خاص برای استان کردستان خوابهای زیادی دیده و میبینند لذا باید هوشیار بود.
مدیرگروه علمی پژوهشی حقوق پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس یکی از راههای نفوذ دشمن را فضای مجازی و فرهنگی دانست و گفت: دشمن از طریق ابعاد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از راه نفوذ میخواهد بر جوانان ما تسلط یابد.
اخوانفرد با اشاره به اینکه حوادث همواره به ما نشان داده که گاهی اوقات به دانستههای خود شک کنیم به همین دلیل نه فقط در حوادث ۸۸ بلکه از ابتدای انقلاب تا کنون فتنههای بسیاری را پشت سر گذاشتهایم، گفت: هوشیاری مردم در خصوص دسیسه دشمنان الزامی است. آخرین حرکت دشمن حوادث آبان بود که پردههای مختلفی دارد و قاعدتا آنها طرح های دیگری هم دارند.
مدیرگروه علمی پژوهشی حقوق پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس به جریان نفوذ در تقابل با حقوق ملل اشاره کرد و گفت: نقش نفوذ بارها در کلام مقام معظم رهبری آمده است.
مدیرگروه علمی پژوهشی حقوق پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس به بحث نفوذ از دیدگاه مقام معظم رهبری گریزی زد و گفت: نفوذ دشمن در مراکز حساس و تصمیمگیر همانند دانشگاهها با هدف ایجاد تفرقه و تزلزل در عزم ملت دنبال میشود، نفوذ برای شکست وحدت ملت است.
وی تصریح کرد: نفوذ آنها از سلاح نظامی خطرناکتر است، دشمن با استفاده از جاذبههای مختلف جوانهای ما را اغفال میکند باید مواظب بود که با مطرح کردن هدف جعلی و دروغین آنان در زمین بیگانه قدم برندارید، آنها میخواهند با تغییر باورها، آرمانها نگاهها و تغیر مسیر زندگی جوانان ما را به سمت تفکر خود بکشانند، ما باید به تکنولوژی روز مجهز باشیم اما این رویه نباید به تغییر باورها منجر شود.
وی به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر مرزبندی با دشمنان برای مقابله با تهاجم نرم تاکید کرد و گفت: نباید مرزبندی با دشمن کمرنگ شود.
مدیرگروه علمی پژوهشی حقوق پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس گفت: اگر مرز با دشمن مشخص بود، تسلط بر فضای مجازی اینگونه نبود لذا مناطق نفوذ دشمن را باید بدون اتلاف وقت شناسایی کرد و در مقابل توطئهها ایستاد.
اخوانفرد با بیان اینکه ما انقلاب را مجانی به دست نیاوردیم افزود: در عرصه نفوذ با نگرشی علمیتر باید نگریست که در این میان اقتصاد موردی کلیدی است.
وی یکی از راههای نفوذ دشمن را فضای مجازی و فرهنگی برشمرد و گفت: دشمن از طریق ابعاد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از راه نفوذ میخواهد بر جوانان ما تسلط یابد.
مدیرگروه علمی پژوهشی حقوق پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس به لزوم روشنگری نسبت به نفوذ دشمن اشاره کرد و ادامه داد: بحث مقاومت برآیند و حاصل دفاع مقدس است که در این راستا مقوله مقاومت را برای ایجاد مصونیت و ایمنی تدوین کردهایم و قابلیت دارد که در این عرصه به عنوان مقاله و پایاننامه به این امر پرداخته شود.
نظر شما