به گزارش کردپرس، سیدمحسن حمزهلو، در این خصوص اظهار کرد: در فاز دوم این طرح، جزئیات کامل فضاهای سبز، پارک موزهها، بخشهایی از فضا که نیاز به نگهداری و مرمت دارند و قسمتهایی که با رویکرد جدید مسکونی طراحی شدهاند، مشخص شده است و به زودی با تعیین سازمان اجرایی، طرح با مشارکت اداره کل راه و شهرسازی استان، مدیریت شهری و ارتش جمهوری اسلامی ایران وارد مرحلهی عملیاتی میشود.
او افزود: کلیات طرح یکپارچه اراضی پادگان لشکر ۶۴ ارومیه در فاز نخست تدوین و به تصویب شورایعالی معماری و شهرسازی ایران رسیده است.
حمزه لو تاکید کرد: این اراضی و مجموعه بناهای پادگان لشکر ۶۴ ارومیه در فهرست آثار ملی ثبت شده و احیای ارزشهای فضایی موجود با توجه به سابقهی تاریخی و ظرفیتهای زیست بومی از مهم ترین دستاوردهای اجرای طرح يکپارچهسازی اراضی پادگان لشکر ۶۴ ارومیه به شمار میرود.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: این مجموعه به عنوان یکی از قلمروهای عمومی شهری در پیوند با هویت فرهنگی و بافت تاریخی شهر ارومیه مطرح است و ساماندهی اراضی در چهارچوب ضوابط و مقررات، سطوح و تراکم مصوب شورایعالی معماری و شهرسازی انجام میشود.
به گزارش کردپرس؛ این اراضی 72 هکتار است که بر اساس طرح تفصیلی مصوب سال 96 ، حدود 9 هکتار آن به فضای باغ موزه ای اختصاص داده شده است. این اراضی داخل در محدوده شهر ارومیه واقع شده و بناهای تاریخی، فضای سبز و درختان مرتفع و سرسبز زیادی دارد که اجرای نهایی طرح فوق در آن ، باعث می شود به یکی از تنفس گاه ها و جاذبه های گردشگری مهم شهر ارومیه تبدیل شود.
41 بنای تاریخی در محوطه سرسبز این اراضی قرار دارد که همگی از ارزش تاریخی برخوردارند و مجموع این آثار در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی استان؛ طرح فوق، توسط تیمی از محققان دانشگاه شهید بهشتی مطالعه ، بررسی و تهیه شده است و به زودی مرحله عملیاتی آن شروع شود.
نظر شما