به گزارش خبرنگار کردپرس، سرهنگ اکبر نصرتی، در خصوص جزئیات این خبر گفت: با مراجعه فردی مبنی بر اینکه از حساب بانکی وی برداشت غیرمجاز صورت گرفته است، به لحاظ حساسیت موضوع، مراتب بطور جد در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
سرهنگ نصرتی ادامه داد: در بررسیهای به عمل آمده مشخص شد که فرد بزه دیده پس از دریافت پیامکی منتسب به سامانه ثنا، جهت مشاهده ابلاغ قضایی بر روی لینک موجود در پیامک کلیک و بدافزاری بر روی گوشی وی نصب می شود.
او افزود: برداشت از حساب شاکی به دلیل عدم آگاهی وی و وارد نمودن اطلاعات بانکی در بدافزار نصب شده بر روی گوشی، جهت مشاهده ابلاغیه بوده است که اطلاعات توسط بدافزار به سرقت رفته و منجر به برداشت غیر مجاز شده است.
رییس پلیس فتای استان گفت: با توجه به حساسیت موضوع و پیشگیری از گرفتاری افراد بیشتر در دام اینگونه کلاهبرداریها، موضوع با جدیت و بطور شبانهروزی بررسی و متهم مورد نظر طی عملیات پلیسی دستگیر و تحویل مقامات قضایی شد.
سرهنگ نصرتی با بیان اینکه به هیچ عنوان از طرف قوه قضاییه پیامکی با سرشماره شخصی برای افراد ارسال نمی شود، گفت: هموطنان در صورت دریافت اینگونه پیامکها، به هیچ عنوان توجهی نکرده و بر روی لینکهای موجود در متن پیامکها کلیک نکنند.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجانغربی با بیان اینکه سایت پلیس فتا (www.cyberpolice.ir) به عنوان پل ارتباطی با هموطنان است، گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه موارد خلاف قانون در فضای مجازی میتوانند از این طریق با پلیس در میان بگذارند.
نظر شما