به گزارش کرد پرس، محمود اللهمرادی در نشست سازمانهای نظامی و قضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با یادآوری اهمیت جایگاه دستگاه قضایی در جامعه، گفت: اگر این دستگاه نباشد، فساد جامعه را در برمیگیرد.
وی اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر بازدارنده و مانع بسیاری از آسیبهای اجتماعی است و در صورتی که این فریضتین الهی به صورت کامل جاری و ساری شود پروندههای ورودی به دادگستری کاهش خواهد یافت.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان افزود: شوراهای امر به معروف در ادارات زیرمجموعه دستگاه قضا جز شوراهای برتر در استان هستند.
الله مرادی ادامه داد: به دلیل تاکید بر ترویج تذکر لسانی تاکنون موردی از برخورد با ضابطین در استان نداشتهایم اما ایجاد شعب ویژه امر به معروف و نهی از منکر در دادگستری شهرستانهای استان الزامی است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت نظارت بر فضای مجازی تاکید کرد و یادآور شد: افرادی که در فضای مجازی شایعهپراکنی، دروغپراکنی و توهین و افترا میکنند در حقیقت منکر مرتکب میشوند که مستلزم برخورد و مقابله است.
بازرس کل استان کردستان نیز در این نشست بیان کرد: یکی از مسائل در تشکیلات و برای اجرای درست امر به معروف و نهی از منکر آموزش است که کار به تنش و یا موارد سلبی نکشد.
عیسی هواسی گفت: در سازمان بازرسی چون نیازمند همکاری و همیاری ستاد هستیم سامانه گزارشگران فساد داریم و افرادی که به مسائل جامعه هستند مشکلات را اگر ببینند به ما معرفی کنند که امران به معروف و ناهیان از منکر بهترین گزینه برای این موضوع هستند و ما از این افراد استقبال میکنیم.
زندانبانی اسلامی همان امر به معروف و نهی از منکر است
مدیرکل زندانهای استان کردستان نیز با بیان اینکه بحث زندانبانی اسلامی همان امر به معروف و نهی از منکر است، اظهار کرد: اگر چه زندانبانی اسلامی طبق بخشنامه و دستورالعمل است اما همان بحث امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح و تربیت است که در قالبهای مختلف و خاصتا کلاسهای آگاهسازی انجام میشود.
مراد فتحی افزود: تا زمانی که فرد در زندان است، از سایر محکومیتها در امان بوده و بعد از خروج نیز مرکز مراقبتهای زندان چندماهی مراقب زندانی است که مرتکب جرم و جنایت نشوند.
وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر به معنای بازدارندگی و پیشبینی و پیشگیری است که ما ورود کردهایم.
نظر شما