به گزارش کردپرس، علی اصغر زاده با بیان این مطلب اظهارکرد: از ابتدای سال جاری تا کنون 3811 هکتار شامل 1007 هکتار ابیاری بارانی ، 1170 هکتار ابیاری قطره ای و 1634 هکتار ابیاری کم فشار در اراضی خرده مالکی در سطح شهرستان های استان اجرا شده است.
اصغر زاده افزود: برنامههای تدوین شده این سازمان در راستای برنامههای ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه است و رویکرد آن انسجام سازمانی، کشاورزی پایدار، ارتقا راندمان تولید و بهره وری مصرف آب در جهت کمک به احیای دریاچه ارومیه است.
او ادامه داد: اجرای شبکههای فرعی آبیاری، زهکشی و آبیاری تحت فشار در سطح 61 هزار و 570 هکتار نیز در قالب طرح شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی رودخانه های مرزی نیز در حال اجرا است .
اصغر زاده با بیان اینکه بیش از 6 هزار هکتار از اراضی حوضه آبریز دریاچه ارومیه در راستای مصرف بهینه آب به شبکه فرعی آبیاری تجهیز شدهاست، تصریح کرد: افزایش اجرای سیستم های نوین آبیاری به عنوان مهمترین اولویت توسعه بخش کشاورزی استان با جدیت در دستور کار برنامه های اجرایی سازمان قرار دارد.
او تاکید کرد: نیازمند هم افزایی و تعامل بیشتر کشاورزان با کارشناسان سازمان در زمینه مدیریت مصرف آب کشاورزی در جهت کمک به احیای دریاچه ارومیه هستیم.
مدیر آب و خاک و امورفنی مهندسی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد:وجود منابع آبی مناسب یکی از اولویتهای توسعه بخش کشاورزی محسوب میشود که در این راستا ساماندهی چاه های غیر مجاز که تعداد انها در استان بیش از پنجاه هزار حلقه می باشد ، توسط شرکت آب منطقه ای استان نیز جهت کمک به تسریع توسعه سیستم های نوین آبیاری باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما