دفاع مقدس بهترین ظرفیت برای رونق ادبیات داستانی در ایلام است

سرویس ایلام - مسئول انجمن ادبیات داستانی بسیج هنرمندان استان ایلام گفت: پیشینه غنی دوران دفاع مقدس و سالهای جنگ در استان ایلام بهترین ظرفیت برای پرداختن به موضوع ادبیات داستانی و رونق گرفتن بیشتر این هنر در این استان است.

حشمت اله کرمی نژاد در نخستین نشست از دور جدید راه اندازی انجمن ادبیات داستانی سازمان بسیج هنرمندان استان ایلام که به میزبانی کتابخانه مرکزی ایلام برگزار شد بیان کرد: در استان ایلام پس از گذشت چند دهه از پایان جنگ هنوز از این ظرفیت در حوزه ادبیات دفاع مقدس استفاده نشده است.

وی افزود: تأثیرپذیری هنرهای گوناگون در این استان از سالهای جنگ و دفاع مقدس متأسفانه چندان ملموس و قابل توجه نبوده است اما این ضعف شاید در حوزه ادبیات داستانی بیشتر از دیگر مقوله های هنری باشد.

وی ادامه داد: هنر داستان نویسی در حوزه ادبیات دفاع مقدس در بسیاری از دیگر استانهای کشور فراگیر تر از استان ایلام است این در حالی است که استان ایلام برخلاف دیگر استانهای کشور که عمدتاً دور از جنگ بوده اند، بخاطر درگیری مستقیم این استان در جنگ و داشتن مرز مشترک طولانی با کشور عراق باید در حوزه داستان و ادبیات داستانی تأثیر بیشتری از دفاع مقدس گرفته باشد و حرفهای بیشتری برای گفتن داشته باشد اما اینگونه نیست.

کرمی نژاد تصریح کرد: به همین خاطر آثار مکتوب در حوزه داستان نویسی و ادبیات دفاع مقدس در ایلام بسیار کمتر از استانهای دیگر و به صورت انگشت شمار است که لازم است این روند دگرگون شود.

وی همچنین گفت: انجمن ادبیات داستانی سازمان بسیج هنرمندان استان ایلام به همین خاطر توسعه و تقویت ادبیات داستانی با محوریت حوزه دفاع مقدس و تولید آثار مکتوب ادبی را مورد توجه جدی قرار داده است.

رئیس انجمن ادبیات داستانی بسیج هنرمندان استان ایلام در ادامه این نشست که با حضور تعدادی از اعضای داستان نویس این انجمن برگزار شد اهداف و برنامه های جدید این انجمن و فعالیتهای حمایتی آن خصوصاً برگزاری دوره های کارگاهی برای اعضای این انجمن را تشریح کرد.

در این نشست که برخی از اعضای کانون های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ایلام نیز حضور داشتند مقرر گردید که در آینده نشست های ادبی به صورت مشترک بین این کانون و انجمن برگزار شود.

در ادامه این نشست شرکت کنندگان تازه ترین آثار ادبی و داستانهای خود را برای حاضرین خوانش و این داستانها مورد نقد و برسی قرار گرفتند.

کد خبر 253581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha