دکتر مثیم حجت پور در گفت وگو با خبرنگار کُردپرس در پاسخ به این سئوال که چرا در مراکز درمانی به صورت دسته جمعی بیماران توسط پزشک ویژیت می شوند، عنوان داشت: قطعا حفظ حريم بيمار براي ما بسيار مهم است و درصورتيكه بيمه شدگان موردي را مشاهده كردند كه حريم بيمار رعايت نشده به واحد حراست بيمارستانها و در مراكز درمانگاهي به روساي واحدها مراجعه كنند و يا واحد با مراجعه به واحد بازرسي مديريت درمان استان واقع در سه راه ٢٢ بهمن به ما در رفع اين مشكل كمك كنند
تشابه اقلام دارویی در نسخه های پزشکان مراکز درمانی تامین اجتماعی در کرمانشاه پرسش دیگری بود که مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه درباره آن گفت: كلا تشخيص و طرح درمان بر عهده پزشك معالج می باشد. اما در مواردي كه يك بيماري تبديل به اپيدمي مي شود مثل آنفولانزا ممكن است داروها براي تعداد زيادي از افراد مشابه باشد.
دکتر حجتی پور بیان کرد: ما در حوزه هاي مختلف مثل ارتوپدي، جراحي عمومي، چشم، ارولوژي، زنان و ... از وجود پزشکان حاذق باستان بهره مندیم ولی چونكه در برخي از رشته هاي تخصصي فعال نيستيم مثل پوست، روانپزشكي، جراحي قلب و .. ممکن است که چينن تصوري وجود داشته باشد که پزشکان سرشناس اقبال کمی برای همکاری با سازمان تامین اجتماعی دارند.
مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه تصریح کرد: در ضمن ما تعداد زيادي درخواست همكاري در تخصص هاي مختلف داريم كه به دليل محدوديت در ظرفيت مراكز درماني امكان بكارگيري در حال حاضر وجود ندارد.
یکی دیگر از سئوالات خبرنگار کُردپرس، کاهش پذیرش دفاتر بیمه تامین اجتماعی از سوی برخی مطب های پزشکی بود که دکتر حجتی پور در این باره اظهار کرد: این امر قابل انکار نیست، به دليل افزايش مطالبات معوق مراكز طرف قرارداد و عدم تمايل آنها به پذيرش بيمه شدگان تامين اجتماعي در 5 سال اخير شاهد این امر هستیم که این را باید معلول بارمالي سنگيني كه طرح تحول سلامت به بيمه ها تحميل كرد باید دانست.
مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه افزود: اما خوشبختانه با توجه به اينكه اخيرا دولت ٥ هزار ميليارد تومان از بدهي اش به سازمان تامين اجتماعي را پرداخت نموده است ان شاالله سال ٩٩ با به روز شدن پرداخت هاي مراكز طرف قرارداد شاهد احياي کیفی دفترچه های درمانی تامین اجتماعی خواهيم بود.
نظر شما