به گزارش خبرگزاری کُردپرس، متین بیگلری یک چهره اصلاح طلب است که دبیر حزب اعتماد ملی در کردستان است. او می گوید: امروز رسانههای مختلف بیگانه به منظور کاهش مشارکت مردم در انتخابات تبلیغات انجام میدهند که به مردم بگویند بعد از 41 سال در جمهوری اسلامی ساختاری مانند مجلس شورای اسلامی دیگر معنا ندارد و پای صندوق نروید این تبلیغاتی است که از بیرون دارد انجام میشود اما متاسفانه برخی از تصمیمات هم در قبال همین انتخابات مجلس شورای اسلامی با محروم کردن یک گفتمان در عرصه رقابت چه بسا کاتالیزور چنین تبلیغاتی هم شده اما ما باید آگاه باشیم و وارد این بازی نشویم و در راستای تبلیغ برای مشارکت مردم تلاش کنیم.
آقای بیگلری تاکید می کند: مردم باید این مهم را بدانند که موثر بودنشان چه در موفقیت و چه در عدم موفقیت نمایندگان ملموس است یعنی من مردم اگر تصمیم بگیرم رای ندهم چه بسا گزینهای به مجلس شورای اسلامی راه پیدا میکند که آن شایستگیهای لازم را نداشته باشد و اگر من پای صندوق بودم میتوانستم گزینه بهتری را انتخاب کنم و این باید به عنوان یک دغدغه برای مردم برجسته و بیان شود که عدم مشارکت چه بسا باعث انتخاب گزینههایی شود که به عنوان نماینده اکثریت مردم نیستند و انتخاب اشتباهی صورت گیرد.
سید خالد حسینی دبیر حزب ایران زمین کردستان است. او به عنوان یک چهره اصولگرا بر این عقیده است که مشارکت مردم در این دوره از انتخابات بالاست. «هرچند تمام دولتهای خارجی به اضافه مزدوران داخلیشان اصرار بر این دارند که مردم در انتخابات شرکت نمیکنند ولی من معتقدم با توجه به شور و شوقی که امروز در بین مردم میبینیم مشارکت مردم در این دور از انتخابات اگر از دورههای قبلی بیشتر نباشد مطمئنا کمتر نیست.»
آقای حسینی می گوید: امسال نیز همچون انتخاباتهای گذشته مردم حضوری چشمگیر در پای صندوقهای رای خواهند داشت و این حضور خاری در چشم دشمنان میشود.
صلاح الدین فتحی اصلاح طلب و دبیر حزب کارگزاران استان کردستان هم در این باره می گوید: با توجه به مسائل و مشکلات اقتصادی که مردم با آن دست و پنجه نرم میکنند مقداری فضای انتخابات در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی سرد بود اما با شروع تبلیغات انتخاباتی بصورت رسمی، فضا مقداری بهتر شده است. مردم به این قناعت رسیدهاند که باید حتما در انتخابات شرکت کنند اما شاید درصد مشارکت مردم در این دوره کمتر از دورههای گذشته است چرا که انتظاراتی که مردم از نمایندگان قبلی داشتند تا حدودی برآورده نشده و نمایندگان آنطور که باید و شاید نتوانستند از حق و حقوق مردم دفاع کنند البته این مسئله مربوط به نمایندگان کردستان نیست بلکه در کل کشور وضعیت به همین صورت است.
جلال اصغری، نائب رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلابی کردستان یکی دیگر از چهره های اصولگرای استان است که مشارکت حداکثری مردم در این دوره از انتخابات را پیش بینی می کند. «آنچه که در سطح استان میبینیم این است که شور انتخاباتی وجود دارد و قطعا این انتخابات هم، مانند انتخابات دورههای گذشته با شور و مشارکت حداکثری مردم برگزار میشود.»
او تاکید می کند: با توجه به اینکه انتخابات در تعیین سرنوشت فرد و جامعه تاثیر دارد بنابراین امیدواریم که مردم با اکثریت آرا نماینده اصلح را به مجلس بفرستند و اجازه ندهند که اقلیت برای اکثریت تصمیم بگیرند. ما نباید نسبت به سرنوشت خودمان بیتفاوت باشیم چون در این صورت نمیتوانیم افراد متعهد، متخصص، کارآمد و پاکدست را به مجلس بفرستیم.
کاندیدای مورد تایید اصلاح طلبان در کردستان چه کسی است؟
متین بیگلری درباره حضور اصلاح طلبان در این دوره از انتخابات در کردستان می گوید: به عنوان گفتمان اصلاحات هیچ شخص و نماینده اصلاحطلبی را بصورت مشخص در عرصه انتخابات استان کردستان نداریم .
این در حالی است که سید خالد حسینی، چهره اصولگرای استان کردستان معتقد است که اینکه اصلاح طلبان عنوان می کنند هیچ نماینده اصلاح طلبی در میان کاندیداهای این دوره مجلس ندارند، عوام فریبی است:« اینکه برخی از احزاب و گروههای سیاسی اصلاحطلب در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام میکنند که ما لیست نداریم به نوعی عوامفریبی است چرا که آنها در اکثر شهرستانها و استانها کاندیدا دارند، کاندیداهای زیادی هم دارند حتی کاندیداهای لایههای دوم و سومشان نیز تایید صلاحیت شده اما اینکه در برخی جاها اعلام میکنند که ما لیستی ندایم به این دلیل است که اگر فردا در انتخابات پیروز نشدند و شکست خوردند بگویند افراد موردنظر ما در صحنه نبودند. اطمینان داشته باشید که تعداد کاندیداهای اصلاحطلب در کردستان و استانهای همجوار کمتر از تعداد کاندیداهای اصولگرایان و مستقلین نیستند لذا این آتویی نشود که اگر فردا اقبال عمومی به سمت آنها نبود بگویند فرد موردنظر ما در میدان نبود.»
صلاح الدین فتحی هم یکی دیگر از چهره های اصلاح طلب استان درباره کاندیداهای اصلاح طلب در این دوره از انتخابات مجلس می گوید: هرچند اصلاحطلبان سرشناس استان کردستان در این دوره تایید صلاحیت نشدند ولی با این وجود از 112 کاندیدای تایید شده در کردستان افراد متعهد و خوبی هم وارد صحنه انتخابات شدند و پیشبینی میشود در این دوره مجلسی متمایل به اصولگرایی شکل بگیرد.
نظر شما