به گزارش کردپرس، دکتر ابراهیم حسنی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در فضای مجازی شاهد انتشار خبری هستیم که در آن گفته شده که برخی بیمارستانها بعنوان مرکز درمانی اختصاصی بیماری کرونا تعیین شده است اما موضوع بدین نحو نیست.
او افزود: وزارت بهداشت در اقدامی پیش بینی های لازم را انجام داده که اگر شرایط به به حالت بحرانی رسید و تعداد بیماران مبتلا به کرونا زیاد شد، بیمارستانی را جهت تخلیه اضطراری اختصاص بدهند تا بیماران در آنجا بستری بشوند.
حسنی ادامه داد: متاسفانه در فضای مجازی از اینها بعنوان بیمارستان کرونا اسم برده شده اند و بنده تاکید می کنم که در حال حاضر هم مثل گذشته هر بیماری که بیماری حاد تنفسی داشته باشد اعم از سرما خوردگی یا آنفلوانزا یا حتی مشکوک به کرونا به هر مرکز درمانی که مراجعه بکنند اعم از خصوصی یا دولتی همان مرکز مکلف است این بیمار را پذیرش بکند اگر اندیکاسیون بستری داشته باشد باید بستری نماید و اگر اندیکاسیون بستری نداشته باشد سر پایی درمان و مرخص کنند .
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی تاکید کرد: این بیمارستان ها، فقط پیش بینی برای زمانی هست که ما با شراط اضطراری مواجه باشیم .عزیزانی که در رسانه و در فضای مجازی فعال هستند باید در مردم آرامش ایجاد کنند و شیوه های پیشگیری را توصیه و از اشاعه شایعه خودداری کنند..
او در پاسخ به اینکه هزینه آزمایش کرونا ویروس برای هر فرد یک میلیون و چهارصدهزار تومان است، گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد و قرار نیست که تمام مردم ایران یا استان تست کرونا بدهند. هر کسی که به مرکزی مراجعه می کند اگر در آن مرکز مشکوک شدند که علائم این بیمار با کرونا همخوانی دارد حتی اگر مشکوک هم باشند از آنها تست کرونا بعمل می آورند و با هماهنگی مرکز بهداشت نمونه را به تهران ارسال می کنند و کاملاً هم رایگان هست و هیچ هزینه ای هم بابت آن گرفته نمی شود .
حسنی بیان کرد: اما اینکه فرد خودش بخواهد تست بدهد من همچین جایی را اطلاع ندارم نه در بیمارستان طالقانی نه جای دیگر که بخواهد از ایشان پول بگیرند و تست برایش انجام دهند .
به گزارش کردپرس، چندی پیش سازمان نظام پزشکی کشور، لیست بیمارستانهای پذیرش کننده بیماران مبتلا به ویروس کرونا را که قابل تخلیه اضطراری باشند اعلام کرده بود.
در این لیست اسامی بیمارستان آذربایجان غربی شامل طالقانی ارومیه، بیمارستان حضرت فاطمه میاندوآب و بیمارستان قمر بنی هاشم(اورژانس قدیم) و بیمارستان امام خمینی در خوی بودند.
نظر شما