ابراهیم محمدی در گفت و گو با کردپرس اظهار داشت: این 5 کانال تخصصی ویژه دانش آموزان دوره اول ابتدائی، دوره دوم ابتدائی، دوره متوسطه اول، دوره متوسطه دوم و دوره فنی حرفه ای و کاردانش می باشد که بر روی پیام رسان داخلی (ایتا) ایجاد شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: دانش آموزان عزیز می توانند با نصب نرم افزار ایتا بر روی گوشی یا رایانه و مراجعه به آدرس این کانالها از محتوای آن بهره مند شوند.
محمدی با اشاره به نگرانیهای دانش آموزان، اولیا و معلمان درباره عقبماندگی تحصیلی اظهار داشت: بر اساس بودجهبندیهای سالانه، عمده محتوای آموزشی سالانه به دانشآموزان ارائهشده و در تلاش هستیم تا مابقی نیز در ایام تعطیلات از راه آموزشهای مجازی، از طریق رسانه ملی و برنامههای استانی جبران شود.
او با اشاره به مشارکت خوب فرهنگیان در زمینه گشایش کلاس های مجازی اظهار داشت: معلمان مقاطع مختلف پس از دریافت دستورالعمل آموزش از راه دور با استفاده از برنامه های تلفن همراه و رایانه ای به تشکیل کلاس های مجازی و ارائه محتوا با اولویت تکالیف مهارت محور اقدام کرده اند.
مدیر کل آموزش و پرورش ادامه داد: تهیه ده ها فیلم آموزشی توسط سرگروههای آموزشی دوره ای ابتدائی و متوسطه، آموزش و تولید فیلم آموزشی با گوشی اندروید و تشکیل کانال مدیران و اطلاع رسانی مطالب آموزشی بخشی از برنامه های تدارک دیده شده در پیگیری آموزش مجازی است.
محمدی تاکید کرد: در کنار فعالیت های مستمر دبیران و عوامل آموزشی مدارس در بحث آموزش دانش آموزان، صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران در شبکه آموزش و چهار سیما و در آینده ای نزدیک در شبکه شاد ( شبکه آموزش دانش آموزان) که در حال راه اندازی است، نسبت به آموزش کتب درسی مقاطع مختلف تحصیلی اقدام خواهد شد.
نظر شما