به گزارش کردپرس، آیدین رحمانی امروز در همایش معاونین هماهنگی امور عمرانی استانداران سراسر کشور که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: ستاد مدیریت مبارزه با بیماری کرونا در این استان به ریاست استاندار سه کمیته اقتصادی، زیرساختها و امنیتی، سیاسی و فرهنگی تشکیل داده است.
او افزود: مسئولیت کمیته زیرساختها بر عهده این معاونت است که اقداماتی در راستای ضدعفونی و گندزدایی برنامه ریزی و در حال اجراست و به همت شهرداریها و دهیاریهای استان معابر و اماکن پرتردد استان ضدعفونی می شود.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: بصورت شبانه اماکن ، معابر و قسمت های پرتردد در سطح شهر ضدعفونی می شود همچنین در تمام روستاها نیز کمیته سلامت با مسئولیت دهیاران و عضویت برخی معتمدین تشکیل و هر دو روز یکبار معابر و اماکن پرتردد روستایی نیز ضدعفونی می شود.
او در ادامه با اشاره به ضدعفونی کلیه ناوگان حمل و نقل سنگین که وارد استان می شوند ، گفت: ضدعفونی ناوگان سنگین و اتوبوسهایی که وارد استان می شوند توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در مبادی ورودی استان انجام می شود .
رحمانی همچنین از تشکیل تیم های نظارتی در محل ها و اماکن عمومی، فروشگاهها، پلیس راهها ، پمپ بنزین و سایر اماکن پرتردد خبر داد و افزود: امیدواریم با نصب پروتکل بهداشتی ، رعایت موارد بهداشتی و نظارت بر رعایت موارد بهداشتی از شیوع این ویروس و بیماری جلوگیری کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در خصوص پایانه های مرزی استان گفت: آذربایجان غربی دارای ۶ پایانه مرزی رسمی است که در حال حاضر به جز پایانه مرزی تمرچین که جزو ۲ مرز باز کشور است بقیه مرزها بسته است.
او اضافه کرد: در راستای کاهش تردد و تجمع و در پاسخ به مطالبه انجمن پیمانکاران بر اساس ماده ۴۳ شرایط عمومی پیمان ،محدودیت کاری را اعمال کردیم ، همچنین در پروژه هایی که تعدد افراد وجود داشت تعطیل شدند.
رئیس کمیته عمرانی ستاد مبارزه با کرونا ویروس در آذربایجان غربی از آمادگی ۲۵۰۰ تخت در استان برای ارائه خدمات درمانی برای بیماران کرونایی خبر داد و گفت: در هفته گذشته با همکاری ارتش ، سپاه، هلال احمر و نیروی انتظامی بیمارستان ۲۰۰ تختی صحرایی راه اندازی شد و در صورت نیاز آمادگی لازم برای برپایی بیمارستان صحرایی دیگر وجود دارد .
رحمانی همچنین با اشاره به موقعیت حساس شهرستان سردشت به لحاظ حضور جانبازان شیمیایی و داشتن زمینه بیماری ریوی ، اظهار داشت: موقعیت این شهرستان نیاز به توجه و اتخاذ تدابیر ویژه لازم بود و نیاز است اعتبار لازم برای تامین مواد ضدعفونی و بهداشتی در این منطقه در نظر گرفته شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی به زلزله ۴ اسفند بخش قطور شهرستان خوی نیز اشاره نمود و گفت: در این زلزله بیش از ۶ هزار و ۱۳۰ واحد مسکونی دچار حادثه شدند که نیاز به تعمیر و بازسازی دارند و شرایط سختی را در آن منطقه بوجود آمده که اقدامات اولیه برای اسکان اولیه صورت گرفته همچنین ۵ هزار بسته غذایی و بهداشتی توزیع شده ولی همچنان باید اقلام بهداشتی ضروری از جمله ماسک، مواد ضدعفونی و دستکش در بین هموطنان زلزله زده توزیع شود.
او ادامه داد: با تدابیر مقام عالی استان اماکن روستایی در ۲۰ کیلومتر نوار مرزی استان بیمه شده که تمام منطقه زلزله زده مشمول این بیمه خسارت می شود و با تامین اعتبار اقدامات لازم برای ساخت و ساز و بازسازی انجام می شود.
نظر شما