به گزارش خبرگزاری کُردپرس، رییس حوزه هنری کردستان روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این جشنواره در راستای مقابله با ویروس کرونا و به منظور تلاش برای تشویق بیشتر اعضای خانواده برای ماندن در خانه، بهرهمندی صحیح از ظرفیتهای ارتباطی از جمله فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، تلاش در راستای غنی سازی اوقات فراغت خانوادهها و معرفی روشهای مختلف برای حفظ سلامتی مردم برگزار میشود.
امین مرادی به بخشهای این جشنواره اشاره کرد و افزود: این جشنواره در رشتههای عکاسی، استاپموشن، نقاشی، قصه گویی، موسیقی، شعر و داستان با محوریت نمایش ایثار و خدمات جامعه پزشکی در راستای مقابله با ویروس کرونا، بیان هنرمندانه در خانه بمانیم، معرفی روشها و شیوههای مختلف غنیسازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در ایام تعطیلات، تجربههای شخصی افراد برای ماندن در خانه با اولویت کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: تمام اعضای خانواده میتوانند در هر بخش به صورت انفرادی و گروهی شرکت کنند، اما اولویت پذیرش با آثاری است که توسط کودکان و نوجوانان تهیه و تولید شده باشد.
رییس حوزه هنری کردستان یادآور شد: در رشته عکاسی تنها عکسهایی پذیرش میشوند که هنر در خانه ماندن را نشان دهند، به گونهای که عکسهای مرتبط با فضاهای عمومی و آزاد حق شرکت در این جشنواره را ندارند و هر فرد میتواند در بخش تک عکس با ارسال سه اثر و در بخش مجموعه، پنج اثر را به جشنواره ارسال کند.
وی با اشاره به بخش استاپ موشن که برای کودکان و نوجوانان از جذابیت بالایی برخوردار است، تاکید کرد: در این بخش آثار ضبط شده باید کمتر از ۲ دقیقه زمان داشته باشند و موضوع آنها مرتبط با حفظ سلامتی و هنر در خانه ماندن باشد.
مرادی گفت: آثار مرتبط با رشته نقاشی با موضوع و محوریت ویروس کرونا، راههای مقابله با آن، ایثار و خدمات جامعه پزشکی برای مقابله با این ویروس، حفظ سلامتی اعضای خانواده و دیگر سرگرمیهای ویژه کودکان و نوجوانان است، ضمن اینکه در زمینه قصهگویی نیز تمام اعضای خانواده میتوانند شرکت کنند که در این بخش قصه ها باید کوتاه و زمان آنها کمتر از پنج دقیقه باشد و با استفاده از موبایل ضبط و به دبیرخانه جشنواره ارسال شوند.
وی یادآور شد: در رشته موسیقی نیز علاقهمندان میتوانند در قالب تکنوازی با سازهای مختلف و یا اینکه گروه نوازی با حضور و مشارکت اعضای خانواده خود، آثار را کمتر از چهار دقیقه به صورت تصویری ضبط کرده و به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
رییس حوزه هنری کردستان با اشاره به اینکه تمام آثار ارسالی به این جشنواره باید با استفاده از تلفن همراه ضبط شده باشند و از پذیرش آثاری که به صورت حرفه ای تصویربرداری شدهاند، خودداری میشود، افزود: در بخش شعر و داستان هم به صورت مکتوب و هم به صورت صوتی و تصویری افراد میتوانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی به نحوه ارسال آثار نیز اشاره کرد و اظهار داشت: افراد میتوانند در تمام بخشها آثار خود را به شماره واتسآپ ۰۹۹۲۲۱۶۰۶۶۵ ارسال کنند و در نهایت حوزه هنری استان آثار منتخب را در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی منتشر میکند.
مرادی تاکید کرد: ذکر نام و نام خانوادگی، شماره تماس در تمام آثار مکتوب و ضبط شده به همراه یک قطعه عکس سه در چهار از صاحب اثر در تمام بخشها الزامی است، ضمن اینکه با ارزیابی اعضای هیات داورانی از هنرمندان برجسته استان، در هر بخش ۱۰ اثر برتر معرفی و بعد از پایان عادی شدن شرایط و عبور از بحران کرونا در مراسمی از آنها تقدیر و تجلیل میشود.
وی گفت: علاقمندان میتوانند آثار خود در بخش های مختلف را تا ۳۱ فروردین سال ۹۹ به شماره واتسآپ ۰۹۹۲۲۱۶۰۶۶۵ ارسال کنند و همچنین در صورت نیاز به اطلاعت بیشتر برای حضور در این جشنواره می توانند به پایگاه اطلاع رسانی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان به آدرس http://www.artsanandaj.ir مراجعه و یا اینکه از طریق @art.kurdestan ما را در شبکههای مختلف اجتماعی دنبال کنند.
نظر شما