به گزارش خبرنگار کردپرس، در جلسه ای که به منظور جمع آوری کمک های مردمی و با حضور منتخب مردم در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی؛ فرماندار و جمعی از خیرین شهرستان پیرانشهر در محل سالن فرمانداری ترتیب یافت؛ تصمیم به احداث بیمارستان صحرایی برای مقابله با ویروس کرونا و پذیرش بیماران احتمالی مبتلا به این ویروس اتخاذ شد.
سید علی ترابی ، فرماندار شهرستان پیرانشهر در ابتدای این جلسه ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در ستاد پیشگیری مبارزه با کرونا در پیرانشهر گفت: از همان لحظات اولیه شیوع این ویروس در سطح کشور، در شهرستان پیرانشهر نیز اقداماتی انجام شد که در این امر حضور خیرین شهرستان پیرانشهر در مبارزه با این ویروس غیر قابل انکار است.
ترابی در ادامه افرود: از جمله اقدامات پیشگیرانه انجام شده در این مدت گندزدایی مرتب محوطه های پایانه مرزی، محورطلایی و آغری بار، کنترل ورود و خروج کامیون ها، لغو مراسمات ترحیم و عروسی، تعطیلی قلیان سراها و تعدادی از صنوف شهرستان، تعطیلی بازارهای هفتگی، تعطیلی نماز جمعه و جماعتبود است.
او بیان کرد: همچنین تامین الکل مورد نیاز شهرستان، تشدید بازرسی از اماکن بهداشتی، تشکیل تیم سلامت در ۴ نقطه ورودی شهر، تعطیلی اماکن ورزشی، استقرار دستگاه ضدعفونی کننده در سه راهی پسوه، برخورد با کم فروشان وسایل بهداشتی و احداث بیمارستان صحرایی می باشد که انشالله با همت مجمع خیرین شهرستان تجهیز خواهد شد.
فرماندار پیرانشهر در ادامه سخنان خود عنوان کرد: در این با همت اعضای مجمع مبلغ ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای تجهیز بیمارستان صحرایی در راستای مقابله با ویروس کرونا جمع آوری شد.
مقام عالی شهرستان در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد؛ پس از عبور از بحران کرونا تجهیزات تهیه شده بر اساس مصلحت مجمع در سایر بخش های مورد نیاز حوزه بهداشت شهرستان استفاده می شود.
کمال حسین پور؛ منتخب مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس یازدهم شورای اسلامی در ادامه این جلسه طی سخنانی کوتاه ضمن تقدیر از فعالیت ها و خدمات شبانه روزی کادر پزشکی و ستاد پیشگیری از ویروس کرونا گفت: امروز مقابله به ویروس کرونا و جلوگیری از راههای پیشگیری از آن به تنهایی برعهده یک نهاد و دستگاه و یا فرد خاصی نیست بلکه باید همه با هم در مقابل شیوع این بیماری بسیج شویم و سعی کنیم توصیه های بهداشتی را بصورت فردی و جمعی رعایت کنیم.
حسین پور در ادامه سخنان خود با اشاره به ادامه فعالیت ترانزیتی در مرز تمرچین پیرانشهر و درخواست تعطیلی آن از سوی شهروندان عنوان کرد: با توجه به اینکه محور تمرچین پیرانشهر به عنوان یک مرز بین المللی و خط ترانزیتی غرب کشور محسوب می شود؛ لذا هرگونه تصمیم گیری در خصوص باز یا بسته بودن این محور توسط شواری امنیت ملی کشور تصمیم گیری و اعلام می شود.
منتخب مردم پیرانشهر و سردشت اضافه کرد: با توجه به انجام مکاتبات زیادی با مسئولان رده بالای مملکتی در خصوص مسدود کردن این محور، متاسفانه هنور نتیجه ی مثبتی به ما اعلام نشده است و در این شرایط فقط می توانیم اقدامات پیشگیرانه را انجام دهیم که این ام هم تاکنون به خوبی انجام شده است.
حسین پور؛ در خاتمه یاد آور شد؛ از جمله عوامل و اقدامات پیشگیرانه ای که در محور منتهی به مرز تمرچین پیرانشهر بصورت مداوم در حال انجام است عبارتند از؛ ضدعفونی کردن کلیه خودروهای سبک و باری در ورودی شهر از طرف نقده به پیرانشهر در محل "سه راهی پسوه" که با دستگاه اتوماتیک انجام می شود، همچنین کنترل تمامی خودروهای عبوری در پایانه مرزی که به صورت مرتب ضدعفونی می شوند که همین اقدامات باعث شده است که تا کنون خوشبختانه هیچ مورد مشکوکی در این محور مشاهده نشده است.
نظر شما